Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Cosmic Gate Future Momentum'un 5'inci Serisiyle İstanbul'a Geliyor

Solis & Sean Truby'nin de boy göstereceği seri 4 Mayıs Cumartesi Zorlu Studio'da

  • MIXMAG TURKEY
  • 29 Nisan 2019
Cosmic Gate Future Momentum'un 5'inci Serisiyle İstanbul'a Geliyor

Trance ve progressive müziğin en çok rağbet gören isimlerinden ve aynı zamanda 2018’de Grammy’e aday gösterilen Cosmic Gate, Future Momentum’un 5'inci serisinde 4 Mayıs’ta Zorlu Studio’da çok özel bir şova imza atmaya hazırlanıyor.

Yarattıkları zamana meydan okuyan klasikleriyle, 8 sanatçı albümü başta olmak üzere onlarca tekli ve remiksle elektronik müzik dünyasında hatırı sayılır bir yer edinen Cosmic Gate, kariyerlerindeki 20. yıllarını yeni bir albüm ve dünya turu ile kutluyor. 31 Aralık 2018'de Sydney'de başlayan tur kapsamında uzun bir aradan sonra Türkiye’deki elektronik müzikseverler ile buluşmaya hazırlanan Cosmic Gate, yepyeni görsel prodüksiyonu ve albümden parçaların da yer aldığı özel bir performans için gün sayıyor.

2017'de Mixmag'in 'Yılın En Dikkat Çeken 10 Albümü' listesine 'Materia' albümü ile giren ikili, yine aynı albüm ile 10 ülkede iTunes’ta ikinci sıraya kadar tırmanma başarısı göstermişti. 'Be Your Sound', 'Exploration of Space', 'Fire Wire' gibi klasiklerin yanı sıra 'Gabriel & Dresden ft. Sub Teal – Only Road’ parçasına yaptıkları remiks çalışmasıyla 2018’de Grammy ödülüne aday gösterilen Cosmic Gate, EDC, Ultra, Electric Zoo, Dreamstate ve Tomorrowland gibi dünyanın en büyük festivallerinin de değişmeyen ismi haline geldi.

Gecenin bir diğer dikkat çeken ismi, Mixmag tarafından "trance müziğin tartışmasız en heyecan verici isimlerinden biri" olarak nitelendirilen İngiliz ikili Solis & Sean Truby olacak. Mixmag’in övgülerini ne kadar hakettiklerini gösteren İngiliz trance ikilisi aynı zamanda Markus Schulz, Armin van Buuren gibi isimlere yaptıkları remiksler ile de büyük sükse yaratmış ve büyük etkinliklerde boy göstermeye başlamıştı. Geçtiğimiz yıl Future Momentum'un 2'nci serisinde İstanbul’da Ferry Corsten ile aynı sahneyi paylaşan Solis & Sean Truby büyük beğeni toplamıştı.

Future Momentum'un yeni serisinde ayrıca yerli yetenekler de sahne alarak bu özel geceye katkı sunacak. Karakter, KRCL ve Triart geceyi Cosmic Gate için ısıtacak isimler arasında yer alırken, Burak & Emre Alman ikiliden kabini devralacak. Back-to-back performanslarıyla Cenk Eroge ve Onur Ates ise Solis & Sean Truby'den hemen sonra geceyi noktalayan isimler olacak.

Future Momentum'un beşinci serisi 4 Mayıs Cumartesi günü Zorlu Studio'da gerçekleşecek. Etkinlik biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Spotify 'Frekans' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...