Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Tale Of Us, Masalsı Bir Gece İçin Yeniden İstanbul'da

Afterlife'ın kurucuları 4 Mayıs Cumartesi Zorlu PSM'de

  • MIXMAG TURKEY
  • 29 Nisan 2019
Tale Of Us, Masalsı Bir Gece İçin Yeniden İstanbul'da

2013'ten bu yana ağırlıklı olarak İstanbul Suma Beach'te Türkiye'deki dinleyicileriyle buluşan, "bilinç aleminde uzun bir serüven" mottosuyla tanımladıkları Afterlife konseptinin yaratıcıları olan İtalyan ikili Tale Of Us, 4 Mayıs Cumartesi akşamı Zorlu PSM'de yeniden Türkiye'deki sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Ruhu okşayan bir dinamizm barındıran dramatik, duygusal ve hayal gücü yüksek performansları ile titiz bir mükemmelliyetçiliğin hissedildiği prodüksiyonları sayesinde kısa zamanda dünyanın dört bir yanındaki kulüp ve festivallerin vazgeçilmezi haline gelen ikili, 2016 yılında bu başarılarını aynı müzikal deneyimlerin peşine düştükleri sanatçılara ev sahipliği yapacak plak şirketleri Afterlife'ı kurdu. Plak şirketi şimdiye dek Adriatique, Stephan Bodzin, Recondite, Woo York, Mind Against, Patrice Baumel ve Vaal gibi dikkat çekici yeteneklerin çalışmalarını yayımladı.

Suma Beach ve Zorlu PSM sunumuyla gerçekleşecek gecede Tale Of Us’a Alman DJ/prodüktör Kevin de Vries ve Seko eşlik edecek. 4 Mayıs'ta Zorlu PSM Turkcell Sahnesi'nde müzikseverleri ağırlayacak olan etkinliğin biletlerini bu bağlantı aracılığıyla edinebilirsiniz.

Spotify 'Frekans' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...