Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Daft Punk ve Coldplay ortak yapım bir parçaya mı imza atıyor?

Söylentilere göre ortak yapım parça Coldplay'in yeni albümünde yer alacak

  • ONUR ATEŞ
  • 15 Ekim 2019
Daft Punk ve Coldplay ortak yapım bir parçaya mı imza atıyor?

Daft Punk'ın, İngiliz rock grubu Coldplay'le ortak yapım bir müzik çalışmasına imza attığına yönelik söylentiler internet mecrasının son günlerdeki sıcak konularından biri.

Coldplay, Kasım'da albüm çıkarma hazırlığı içinde olduklarını duyurmuş, geçen hafta The Daily Star'a konuşan bir kaynak, grubun yeni albümünün daha "deneysel" işler barındıracağını aktarmıştı. Albüm hakkında çok az şey biliniyor ancak öncekilere göre daha "sanatsal" olacağı notu düşülüyor. Grup ayrıca 2020'de daha ana akım bir albüm için de çalıştıklarını duyurmuştu.

Daft Punk ile Coldplay iş birliğine yönelik söylentileri yoğunlaştıran gelişme ise Coldplay'in İtalya'daki hayranlarının yönettiği Facebook sayfasında paylaşılan bir görsel oldu. Reddit'te de tartışma konusu olan paylaşımdan anlaşıldığı kadarıyla Coldplay, albümdeki 'Mission A.B.O.R.T' adlı yeni parçalarında Daft Punk ile birlikte çalışmış gibi görünüyor.

Müzikseverler, Manuel de Homem-Christo ve Thomas Bangalter ikilisinden oluşan Daft Punk'ın dahil olduğu bir müzik çalışmasını son olarak 2016'da The Weeknd'in 'Starboy' albümünde dinleyebilmişti.

Coldplay ve Daft Punk tarafından henüz bir doğrulama gelmiş olmasa da müzikseverlerin meraklı bekleyişi sürüyor. Söylentilerin yayılmasına sebebiyet veren Coldplay Italia sayfasının yaptığı paylaşımı aşağıda görebilirsiniz.

#Arşiv çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...