Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Deborah De Luca kariyerindeki ikinci albümünü çıkardı

’She Sleeps’ isimli albüm sanatçının plak şirketi Sola_mente’den çıktı

  • MIXMAG TURKEY
  • 29 Ağustos 2020
Deborah De Luca kariyerindeki ikinci albümünü çıkardı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Deborah De Luca ikinci albümüyle sevenlerinin karşısında.

Sanatçının 2018 yılına olumlu tepkiler alan ilk albümü “Ten”den iki yıl sonra gelen “She Sleeps” isimli yeni albümü toplam 12 parça içeriyor. “She Sleeps”, sanatçının şu ana kadarki en geniş kapsamlı çalışması olarak öne çıkıyor.

Albüme verdiği isim hakkında açıklamalarda bulunan De Luca, “She Sleeps, çocukluğumdan beri uyku, gece ve karanlıkla ilgili yaşamakta olduğum problemlere gönderme yapan bir çalışma. Sürekli korkunç rüyalar ve kabuslar görüyordum, bu nedenle uykuyla ilişkim sevgi ve nefret arasında gidip gelen bir yapıya sahipti. Bir yıl kadar önce birdenbire bir şeyler değişti. Beklenmedik bir şekilde bu konuda deneyimleyebileceğimi hiç düşünmediğim bir denge sağlamayı sonunda başardım” dedi.

İtalyan sanatçı, yeni albümünün arka planını açıklığa kavuşturduğu demecine, “Ocak ayına Maldivler’de bulunduğum sırada tecrübe ettiğim manzara ve ortamın kokusu, verdiği istek duygusu ve enerjiyle bu albümün ortaya çıkmasında bana ilham kaynağı oldu. Kişiliğimi ve karakterimi anlatan albüm, büyüme çağım ve çocukluk dünyamdaki sesleri içinde barındırıyor” sözleriyle devam etti.

Sanatçının kendi plak şirketi Sola_mente etiketiyle çıkan albümü aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...