Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Claude VonStroke ile Catz ’n Dogz ‘Raggadagga’da bir araya geldi

VonStroke ile Catz ’n Dogz yeni ortak projeleri ‘Raggadagga’da güçlerini birleştirdi

  • MIXMAG TURKEY
  • 29 Ağustos 2020
Claude VonStroke ile Catz ’n Dogz ‘Raggadagga’da bir araya geldi

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Dirtybird plak şirketinin başındaki isim Claude VonStroke, Polonyalı ikili Catz ’n Dogz ile yeni bir projede bir araya geldi.

Uzun dönemdir birbirini tanıyan VonStroke ve Catz ’n Dogz ikilisi, şimdiye dek pek çok kez birbirlerinin parçalarını remikslemişti ancak yeni ortak projeleri “Raggadagga”, sanatçıların ilk kapsamlı iş birliği olarak piyasaya çıktı.

Dünya prömiyeri Danny Howard tarafından BBC Radio 1’da yapılan “Raggadagga” parçasının yanı sıra “How I Make You Feel” adlı bir yapımı daha içeren kısaçalar, Dirtybird ve Armada Music ortaklığı ile dijital platformlardaki yerini aldı.

VonStroke ve Catz ’n Dogz’un 2000’li yılların sonuna uzanan tanışıklıkları, VonStroke’un 2007 yılında Polonyalı ikiliyi keşfetmesi ve Dirtybird’deki ilk teklileri “Fixation”ı yayımlamasıyla farklı bir boyuta evrilmişti. Dirtybird’den bir süre uzak kalan Catz ’n Dogz, 2018 yılında “The Feelings Factory” kısaçalarıyla plak şirketine geri dönmüş ve yankı uyandıran bir başarı yakalamıştı.

Catz ’n Dogz, “Raggadagga”nın kutlamalarının bir parçası olarak Claude VonStroke’un haftalık canlı yayınlarının 30 Ağustos Pazar günkü bölümüne konuk olacak.

Başarılı ikili bunun sonrasında 1 Eylül akşamı Türkiye saatiyle 21:00’da Armada Music’in Instagram hesabını devralıp yeni projeleri ve Claude VonStroke ile uzun soluklu iş birliklerine dair merak edilen soruları yanıtlayacak.

“Raggadagga” kısaçalarını aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...