Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Dj Sergee ‘Hear Me’ çift teklisi ile dinleyicilerinin karşısında

Dj Sergee'nin The Neighbors ve Derya Asil iş birliğiyle yayımladığı proje, kendisine ve The Neighbors'a ait iki ayrı düzenleme ile tüm dijital platformlarda

  • MIXMAG TURKEY
  • 19 Mayıs 2024
Dj Sergee ‘Hear Me’ çift teklisi ile dinleyicilerinin karşısında

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Dj Sergee (Sercan Göğüş), ‘Hear Me’ adlı çift teklisini dinleyicileri ile paylaştı.

Dj Sergee’nin The Neighbors ve Derya Asil iş birliğiyle hazırladığı ‘Hear Me’, üç sanatçının kendi tarzlarını harmanladığı, farklı müzik türlerinden izler taşıyan ve dramatik ses dünyası ile öne çıkan bir yapım. Behrouz’un kurucusu olduğu Miami merkezli plak şirketi Do Not Sit On The Furniture Recordings etiketiyle çıkan proje, Dj Sergee’ye ve Kanada'nın ve dünya elektronik müzik sahnesinin parlayan ikililerinden The Neighbors’a ait iki ayrı düzenleme içeriyor. The Neighbors, kendi versiyonunda parçayı daha derinlere taşırken, Dj Sergee ise daha duygusal bir yaklaşımla karşımıza çıkıyor.

Elektronik müzikte 30. yılını kutlayan Dj Sergee, organik house ve downtempo türlerinde birçok etkileyici çalışmaya imza attı. Projeleri ile Harabe Records, Lump Records ve Shango Records gibi plak şirketleri ile çalışma fırsatı yakalayan sanatçı, orijinal çalışmalarının yanı sıra hem pek çok projede remiks sanatçısı olarak yer aldı hem de dünyanın farklı ülkelerinden remiks sanatçılarını kendi projelerine davet etti.

‘Hear Me’ öncesi son olarak geçtiğimiz ay Tamer ElDerini ve Ersin Ersavaş’ın ‘Efsun’ parçasını remiksleyen Dj Sergee, 2020 yapımı parçası ‘Garden Of Heaven’ ile Cercle Music’in "Sunrise" çalma listesinde yer alma başarısı göstermişti.

‘Hear Me’nin her iki düzenlemesini aşağıda dinleyebilir, projeye favori dinleme/indirme platformlarınız üzerinden erişmek için bu linki takip edebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...