Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

KRCL, Hard Reset ve Eleonora’dan peş peşe iki yeni proje

Üçlünün derin müzikal kimyası, widerworks etiketiyle çıkan ‘Yours’ ve ‘Need Your Love’ parçalarında kendini gösteriyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 18 Mayıs 2024
KRCL, Hard Reset ve Eleonora’dan peş peşe iki yeni proje

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

KRCL, Hard Reset ve Eleonora, bir ay içinde iki yepyeni parçayı müzikseverlerin beğenisine sundu.

widerberg’ün kurucusu olduğu widerworks etiketiyle yayımlanan ‘Yours’ ve ‘Need Your Love’ teklileri, melodik techno’nun yeni zirvelerini keşfederken dinleyicilere derin duygusal yolculuklar sunuyor.

KRCL, ‘Yours’ ile ilgili sosyal medya hesabından paylaştığı gönderide şu ifadeleri kullandı: “Eleonora'nın ‘Yours’ için vokalleri gönderdiği günü hâlâ hatırlıyorum! Afrika'dan uzun ve yorucu bir uçuş sonrası, sayısız iş toplantısından sonra tamamen bitkindim. Tek istediğim bir an önce eve dönüp yolculuğun yorgunluğunu atlatmaktı. Bir yapımcı olarak, sanatçı kimliğimi zaman zaman zorlayan bir gündelik işim de var. Bu olumsuz duygularla telefonumu açıp mesajları kontrol ederken Eleonora'nın mesajını gördüm. ‘Yours’ için vokalleri göndermişti! İlk bölümleri dinledim ve adeta şok oldum! Bu özel ânı, sakin bir yerde değerlendirmeye karar verdim, ama bu düşündüğümden daha zordu, uçaktan inmek için saniyeleri saymak zorundaydım! Play - Rewind - Stop… Tekrar tekrar.. Bir yandan yüzümde bir gülümseme belirdi ve bir yandan da dans ediyordum! Tamamen şoktaydım! Eleonora'nın harika bir iş çıkaracağını biliyordum ama gerçekten fazlasıydı, çünkü sözleri ben yazıyor olsaydım, tam da böyle olurdu!”

‘Yours’ için Hard Reset’in değerlendirmeleri ise şöyle: “Bu projenin her aşaması bizim için büyük bir keyifti. Başlangıçta Fatih ve ben parçayı bestelemeye başladık, proje ilerlerken Eleonora'ya göndermeye karar verdik. Belirli bir aşamaya geldiğimizde, parçayı Eleonora'ya sunduk; çok beğendi, sözleri yazıp performe etti. Fatih'in başlattığı, benim devam ettirdiğim ve Eleonora'nın tamamladığı ‘Yours’, üç parçaya yayılan iş birliklerimizim ilki olması açısından çok özel.”

Serinin ikinci parçası ‘Need Your Love’a dair KRCL, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Son yedi yılda pek çok zorlukla karşılaştım. Kendimi yeniden keşfetmem gereken karanlık gecelerden geçtim. Güneşin hiç doğmadığı, hiç bitmeyecekmiş gibi görünen geceler oldu ama içgüdülerim bunun göründüğü gibi olmadığını, daha fazlası olduğunu söylüyordu. Hayat, tüm zorluklara rağmen güzeldi ve sabretmeyi, kalbime güvenmeyi ve onu takip etmeyi öğrenmem gerektiğini biliyordum! Beni tüm bu zamanlarda kurtaran şey müzik oldu! Her şey, kitabım için parçalar yapmaya çalışmamla başladı, başlarda bunun muhteşem bir yolculuğun başlangıcı olduğunu bile fark etmemiştim! Bu süreç, bana o karanlık geceleri atlatmam için alan sağladı ve ne olup bittiğini kavramama olanak tanıdı. Hikâyemi parçalarımla anlatmaya başladım. İlk parçalarımın hepsi, kitabımdan hikâyelerdi. ‘Arete’s Rebirth’ten ‘Tor Ether Neu’ya ve ‘Nothing at All’a kadar hepsi hayatım ve arkadaşlarımla ilgiliydi. Bu yeni çıkan parça ‘Need Your Love’, insanî ve ilahî anlamda sevgiye bir yakarış. Hepimiz sevgi ve barışı hak ediyoruz.”

Hard Reset, ‘Need Your Love’ı “tüm âşıklara” ithaf ederken, sevginin gücünü ve tutkusunu kutlamak için dinleyicilerini melodilerin derinliklerine davet ediyor.

‘Yours’ ve ‘Need Your Love’, sanatçıların birbiri ardına gelen üçlemesindeki ilk iki yapım olarak tüm dijital platformlarda. Serinin diğer parçası ‘Burning’, 31 Mayıs’ta yine widerworks etiketiyle dinleyicilerle buluşacak.

‘Yours’ ve ‘Need Your Love’ı aşağıda dinleyebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...