Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

D'Julz, plak şirketi 'Bass Culture'ın 10'uncu yılını derleme albümle kutluyor

Mr G, Lady Blacktronika ve plak şirketinin başındaki isim D'Julz, derleme albüme katkı sunan sanatçılar arasında

  • AHMET AYDEMİR
  • 19 Kasım 2019
D'Julz, plak şirketi 'Bass Culture'ın 10'uncu yılını derleme albümle kutluyor

Paris'in favori isimlerinden D'Julz, plak şirketi Bass Culture'ın 10'uncu yıl kutlamaları kapsamında yeni bir derleme albüm yayımlıyor.

Mr G, Lady Blacktronika ve Sebo K gibi plak şirketinin bünyesinde yer alan sanatçıların parçalarından oluşan toplam 10 yapım, Eylül, Ekim ve Kasım'da üç ayrı 33'lük plak formatında çıktı. 2 Aralık'tan itibaren ise tüm dijital platformlarda erişilebilir durumda olacak.

Çalışmayla ilgili yaptığı konuşmasına, "Plak şirketini kurduğum zamanki motivasyonum, house ve techno'nun o dönem özlemini çektiğim yönlerini açığa çıkarmaktı. Belirli bir karakteri olan, basit ama etkili, zamansız eserlerden bahsediyorum. DJ'lik kariyerim boyunca önemsediğim stilimin çağdaş yorumunu aktarabileceğim yeni jenerasyondaki yetenekli prodüktörlere ulaşmaktı amacım. Ayrıca, ilk günden bu yana hayranlık duyduğum ve benimle aynı vizyonu paylaşan idollerime de yer vermeyi hedefliyordum" sözleriyle başlayan D'Julz, "Bass Culture'a baktığım zaman bunu başarabilmiş olduğumdan dolayı mutlu hissediyorum. Günceli yakalayan, ama müzikal trendler gelip geçerken aslından vazgeçmeyen Bass Culture, hem beni heyecanlandıran yeni yetenekleri bulmaya devam ettiğim, hem de belli bi kariyeri olan, sevdiğim sanatçıları bünyesine dahil edebildiğim bir mecra. Hazırlık aşaması uzun süren bu derleme albümle birlikte geçmiş on yılı betimleyen bu parçaları yayımlıyor olmak benim açımdan son derece gurur verici" dedi.

Eylül, Ekim ve Kasım'da 3 bölüm halinde plak formatında çıkan çalışmalara ilgili linkler aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

D'Julz'un hafızalardaki yerini halen koruyan 'The Lab' Londra performansını izleyin.

#Arşiv çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...