Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Dorian Craft’tan yeni çalışma: ‘Stuck In My Head’

Remikslerle birlikte toplam 4 yapımdan oluşan kısaçalar Madorasindahouse Records’dan çıktı

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: JOS KOTTMANN
  • 19 Şubat 2021
Dorian Craft’tan yeni çalışma: ‘Stuck In My Head’

Yarı ve tam zamanlı rollerde yaratıcılığınızı işinize yansıtabileceğiniz harika bir ekibe katılmak istiyorsanız bu sayfayı ziyaret edin!

Çalışmalarını Paris’te sürdüren DJ/prodüktör Dorian Craft, toplam dört yapımdan oluşan “Stuck In My Head” isimli bir kısaçalar çıkardı.

Kısaçalar, vokalist Coco iş birliğiyle hazırlanan orijinal düzenlemesinin yanı sıra Re.You ve Jenia Tarsol’un remikslerini de içeriyor. Çalışmada ayrıca orijinal parçanın enstrümantal düzenlemesi de mevcut.

Prodüksiyonlarından etnik sesleri, melodik tınıları ve hafif Afro House esintilerini esirgemeyen yaklaşımıyla tanınan Dorian Craft, pandemi öncesindeki dönemde Mykonos’tan New York’a, İbiza’dan Tulum’a uzanan performanslarıyla da dikkatleri üzerine toplamayı bilmiş bir isim.

“Stuck In My Head”, SHIMZA’nın geçtiğimiz yıl Mandela Uluslararası Barış Günü kapsamında Güney Afrika’ya bağlı Robben Adası’nda gerçekleştirdiği performansı sırasında çalınmıştı. Performans, Mixmag tarafından naklen yayınlanmıştı.

Selanik merkezli plak şirketi Madorasindahouse Records’dan çıkan “Stuck In My Head” adlı çalışmadaki parçaları aşağıda dinleyebilirsiniz.

[Kapak tasarımı: TJ Agbo]

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...