Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

EINMUSIK, Yeah But No ikilisinin remiks serisinde yer aldı

Mollono.Bass, Andreas Henneberg ve Alex Niggemann’ın da yer aldığı remiks serisi “I Still Keep Love For You” ile devam ediyor

  • OZAN TEZVARAN
  • 18 Nisan 2020
EINMUSIK, Yeah But No ikilisinin remiks serisinde yer aldı

EINMUSIK, Douglas Greed ve Fabian Kuss ikilisinden oluşan Yeah But No’nun yeni albümü "Demons"tan “I Still Keep Love For You” parçasına yaptığı remiksi Sinnbus etiketiyle yayımladı. EINMUSIK, elektronik müziği klasik parça yapılarıyla birleştiren Yeah But No’nun teklisini sürükleyici melodik bir tech-house dünyasına taşıyor.

70’lerin sonunda doğan, Depeche Mode, Visage ve Kraftwerk’ten ilham alan EINMUSIK, başladığı günden beri melodileri ve benzersiz ses manzaralarıyla kendi tarzını yaratan isimler arasında yer alıyor. "Sirens" parçasıyla listelere adını kazıyan prodüktör ve DJ aynı zamanda Dirty Doering, Sascha Braemer, Seth Schwarz gibi isimlerle iş birlikleri gerçekleştirdi.

"When a Man Sings on a Track", "Down Here", "Exosia" gibi parçalarla öne çıkan; drum & bass geçmişini techno'nun uçsuz bucaksız felsefesine taşıyan Douglas Greed ve yumuşak, kontrollü vokaliyle öne çıkan Fabian Kuss tarafından kurulan Yeah But No son zamanlarda öne çıkan ikililerden biri olarak göze çarpıyor. Daha keyifli bir dinleme tecrübesi sunmayı amaçlayan grubun diğer iş birliği yaptığı isimler arasında Mollono.Bass, Andreas Henneberg ve Alex Niggemann da yer alıyor.

EINMUSIK'in "I Still Keep Love For You" parçası için hazırladığı remiksi aşağıda dinleyebilirsiniz.

Yeah But No’nun son albümü "Demons"u bu bağlantıya tıklayarak dinleyebilirsiniz.

‘Dünyanın Ritmi' çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...