Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Eli & Fur’den Maya Jane Coles Remiksi de İçeren Yeni Tekli: ‘Coming Back’

İkili 5 ve 6 Nisan’da sırasıyla İzmir ve İstanbul’da

  • MIXMAG TURKEY
  • 18 Mart 2019
Eli & Fur’den Maya Jane Coles Remiksi de İçeren Yeni Tekli: ‘Coming Back’

2018’de Anjunadeep etiketiyle çıkardıkları ‘Night Blooming Jasmine adlı EP’lerinin tadı kulaklarımızdaki tazeliğini korurken Eli & Fur’den bu yıl yine çok konuşulacak yeni bir tekli geldi. Coming Back adlı tekli ilk olarak 15 Şubat’ta sanatçıların kendi plak şirketleri NYX Music etiketi ile müzikseverlerin beğenisine sunuldu. Zarif ve masalsı vokallerin öne çıktığı duygusal ve ambient bir atmosfere sahip Coming Back’, hipnotik synth’ler ve dinamik bass örüntüsüyle de bu atmosferi zenginleştiren özel bir yapım. Teklinin 8 Mart’ta yayımlanan remiksi ise ANTS partilerinin resident DJ’lerinden Maya Jane Coles imzası taşıyor. Britanyalı sanatçı Coles, orijinal versiyonun genel karakterini korumakla beraber daha derin bass dizisi, distorsiyonlu vokali ve hipnotize edici breakdown düzenlemesiyle ‘Coming Back’e ayrı bir tat katmış.

Eliza Noble ve Jennifer Skillman ikilisinden oluşan Eli & Fur profesyonel kariyerine 2013’te You’re So High' ile başladı. Defected, Anjuna, Subliminal gibi üst düzey müzik şirketlerinden çıkan yapımları ikiliye Harry Romero, Rodriguez Jr., Dosem ve Oc & Verde ile birlikte ortak işler üretmenin kapılarını açtı. Kazandıkları ödüller ve gösterildiği pek çok adaylıkların yanında Tomorrowland, SW4, ANTS, Coachella, Creamfields gibi festivallerde kalabalıkları peşlerinden sürükledi. 2018 yılı Londralı ikili için keriyerlerini sağlamlaştırdıları önemli bir yıldı; Fabric London’daki ilk performansları ve İbiza’nın en prestijli partilerinde kabin başında sıkça yer almaları oldukça ses getiriciydi.

Eli & Fur 5 Nisan Cuma İzmir Högre / Unten, 6 Nisan Cumartesi günü ise İstanbul Suma Han’da Türkiye’deki müzikseverlerin karşısına çıkmak için gün sayıyor. PartyMag ve Mixmag Türkiye iş birliğiyle düzenlenecek olan iki günlük bu özel müzik şölenini kaçırmayın. 5 Nisan İzmir biletleri buradan, 6 Nisan İstanbul biletlerini ise buradan satın alabilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...