Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Emanuele Esposito 13-14 Temmuz’da ilk kez Türkiye’de

İtalyan DJ/prodüktör 13 Temmuz’da İstanbul Frankie’de, 14 Temmuz’da Fenix Yalıkavak’ta performans sergileyecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 12 Temmuz 2023
Emanuele Esposito 13-14 Temmuz’da ilk kez Türkiye’de

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

İtalyan DJ, prodüktör ve mastering mühendisi Emanuele Esposito, 13-14 Temmuz’da ilk kez Türkiye’de sahne alıyor.

Sanatçı, 13 Temmuz’da İstanbul Boğazı’nın en özel sahil şeridini şehirle buluşturan Galataport İstanbul’un en nitelikli lokasyonlarından biri konumundaki Frankie’de performans sergileyecek. Tarihi yarımada ve Boğaz manzarasını aynı anda görmeyi sağlayan açık ve geniş terasıyla şehrin en iddialı mekanlarından biri olan Frankie, Thursday Club adıyla Perşembe geceleri İstanbul manzarası eşliğinde DJ performanslarına yer verdiği serisinde Emanuele Esposito'yu konuk ediyor.

‘It’s Not Right’, ‘Missing’, The Sound of Silence’ ve ’Nene Man Ni’ gibi müzik projelerinin yanı sıra prodüksiyon stüdyosu Audio-Lab’in kurucusu ve plak şirketi Switchlab’in kurucu ortağı olarak da tanınan Esposito, son olarak önceki ay Simone Vitullo ile ortak yapım projesi ‘Bengesabi’yi dinleyicileriyle buluşturmuştu.

Emanuele Esposito, İstanbul performansının hemen sonrasındaki gün 14 Temmuz’da ise Yalıkavak Marina’nın gözde buluşma noktalarından Fenix Bodrum’da kabin başında olacak.

Her iki etkinlikte sahnede yerini alacak bir diğer isim ise Aksak olacak. Sanatçı, son olarak ‘Gipsy’ isimli müzik çalışmasını müzik tutkunlarının beğenisine sunmuştu.

İstanbul Frankie için rezervasyon numarası 0212 401 0557, Fenix Bodrum için 0252 385 3870 ve 0549 790 1806.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...