Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

EXIT Festival 2020'de ilk etap sanatçılar belli oldu

Amelie Lens, Black Coffee, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, Burak Yeter ve Robin Schulz dahil 30'dan fazla sanatçı 13-16 Ağustos'ta EXIT Festival'da sahne alacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 20 Haziran 2020
EXIT Festival 2020'de ilk etap sanatçılar belli oldu

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

2020'de iptal yaşamadan yoluna devam etme şansı yakalayan sayılı organizasyonlardan biri olan, Sırbistan’ın önde gelen festivallerinden EXIT Festival'da tarihler ve ilk etap sanatçılar açıklandı.

Bu yıl 20’nci yılını kutlama hazırlıklarını yapan ancak belirsizlik nedeniyle müzikseverlerin uzun zamandır haber almayı beklediği EXIT cephesine yeşil ışık geçtiğimiz haftalarda Sırbistan başbakanı Ana Brnabić’den gelmiş ve başbakan, iptal yerine Temmuz olarak planlanan programının Ağustos’a kaydırılmasını önererek festivalin hayata geçmesinin önündeki engelleri kaldırmıştı.

Festivalin ana sahnesinde Burak Yeter, Laibach, Robin Schulz, Roni Size b2b LTJ Bukem feat. Dynamite MC, Ofenbach ve DJ Regard gibi isimler yer alırken, ünlü Dance Arena'da Black Coffee, Amelie Lens, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, Boris Brejcha, Denis Sulta, Tale Of Us, ARTBAT, Dax J, Kobosil, DJ Tennis, Meduza, Marko Nastić, Andrew Meller, Lag b2b Insolate, Ilija Djokovic ve Space Motion gibi isimler dikkat çekiyor.

No Sleep Novi Sad adlı sahnede performans sergileyeceği açıklanan sanatçılar ise Juliana Huxtable, Francois X, Marcel Dettmann, VTSS b2b SPFDJ, 999999999, Monosaccharide ve Bokee'den oluşuyor.

Farklı tarzda müzikseverlere hitap eden birçok küçük sahneyi de bünyesinde barındıracak olan EXIT Festival 2020 ile ilgili tüm ayrıntılar ve biletler için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

EXIT FESTIVAL 2020, 13-16 AĞUSTOS 2020

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...