Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

EXTIMA ilk etkinliğinde Christian Craken ve Phoenix Movement’ı konuk ediyor

8 Ağustos Pazar günkü etkinlik İstanbul Milo Beach’te

  • MIXMAG TURKEY
  • 4 Ağustos 2021
EXTIMA ilk etkinliğinde Christian Craken ve Phoenix Movement’ı konuk ediyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Zafer Atabey ve Mehmet Özbek’in Aralık 2020’de hayata geçirdiği plak şirketi EXTIMA, ilk etkinliğini 8 Ağustos Pazar günü İstanbul Milo Beach’te düzenliyor.

Christian Craken ve Phoenix Movement’ın sahne alacağı buluşma, EXTIMA sunumuyla gerçekleşen ilk etkinlik olarak kayıtlara geçecek. Son olarak 10’uncu kataloğunu müzikseverlerin beğenisine sunan EXTIMA, aradan geçen kısa sürede yayımladığı enerji dolu müzik çalışmalarıyla techno türünde ilgiyle takip edilen plak şirketlerinden biri olarak yoluna devam ediyor.

Çalışmalarını Bulgaristan’da sürdüren Christian Craken, 2010 yılından bu yana kariyerini aktif şekilde sürdüren bir isim. “Instinct”, “The Underground”, “Soul Speaker” ve “Drama” gibi başarılı yapımlarıyla iz bırakan işler ortaya çıkarak sanatçı aynı zamanda PHOBIA Music isimli plak şirketinin kurucusu. Milo Beach’teki performansı ilgiyle beklenen diğer sanatçı Phoenix Movement da Bulgaristan’ın yetiştirdiği genç yeteneklerden biri. “This Is Hell”, “Let’s Go” ve “Paradox” gibi dikkat çekici orijinal çalışmalarının yanı sıra Tim Taste’in “Delirium” ve BlazV’nin “Periapsis” parçalarına yaptığı remiksler, Phoenix Movement’ın diskografisinde önemli yer tutan yapımlar arasında yer alıyor. Sanatçı ayrıca Zafer Atabey’in yepyeni kısaçalarına ismini veren parça “Vertigo”ya da remiks yaptı.

8 Ağustos Pazar günkü buluşmada kabin başına geçecek diğer isimler Zafer Atabey, Mehmet Özbek, Junior, Eren Koyuncu ve Ha Khan olacak.

Christian Craken ve Phoenix Movement'ın Türkiye'de sahne alacağı ilk etkinlik olan buluşmanın biletlerine bu sayfayı ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

EXTIMA PRESENTS CHRISTIAN CRAKEN + PHOENIX MOVEMENT | İSTANBUL MILO BEACH, 8 AĞUSTOS 2021

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...