Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

FFM'in Apple Music DJ miks serisi Mertens ile devam ediyor

Miks, henüz yayımlanmamış merak uyandırıcı ID parçalar dahil bir saatlik dinleme deneyimi sunuyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 22 Ocak 2023
FFM'in Apple Music DJ miks serisi Mertens ile devam ediyor

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

DJ/prodüktör Mertens, Future Forward Media’nın Apple Music’teki miks serisi için yeni bir set kaydetti.

Jeff Mills, Uncertain, Lars Huismann, Raw Material, Len Faki ve DJ Preach gibi isimlere ait, techno’nun olgun, hızlı ve enerjik "hardgroove" kesitlerinden örnekler sunan setiyle Mertens, favori parçalarından özel bir seçkiyi dinleyicilerinin beğenisine sunuyor. Mikste, henüz piyasaya çıkmamış merak uyandırıcı ID parçalar da bulunuyor.

Genç yaşta elektronik müziğe ilgisini keşfeden 2001 doğumlu sanatçı, 17 yaşındayken Jeton Records ve Ferhat Albayrak ile birlikte çalışmaya başlayarak elektronik müzikle olan bağını güçlendirme fırsatı yakaladı.

2019'da Jeton Records etiketiyle “Infliction” ve “Escape Array” adlı parçalarını yayımlayan Mertens, bu projelerinde DJ Rush, Marco Carola, Slam, Setaoc Mass ve Emmanuel Arts gibi sanatçılar tarafından desteklendi. 2020 yılında Mahmut Orhan'ın “Hero” parçasına yaptığı remiksi Ultra Records tarafından yayımlanan sanatçı, aynı yıl Jeton Records’dan “Klaxon” adını verdiği ilk solo EP'sini çıkardı. Çalışmalarını Manchester'da sürdüren Türk prodüktör, daha önce Horatio, Rıza Gobelez ve Almyra ile birlikte ortak yapım projelere imza attı.

Mertens'in yeni miksini Apple Music'te şimdi dinleyin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...