Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Floyd Lavine 20 Temmuz'da Fayn Alaçatı'da

Fayn Alaçatı ile Techno and Chill sunumu ile gerçekleşecek etkinlikte ayrıca Levent Özbay performans sergileyecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 16 Temmuz 2024
Floyd Lavine 20 Temmuz'da Fayn Alaçatı'da

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Müziğinde Afrika'nın ruhu ve enerjisinin yansımalarını sunan Floyd Lavine, 20 Temmuz Cumartesi günü Fayn Alaçatı kabininde dinleyicilerinin karşısında olacak.

Afrika ruhunu yansıtan ritimlerin peşinde koşan Floyd Lavine, bu tutkusunun setlerine yansımasıyla ilgili şöyle konuşuyor: "Misyonum ve vizyonum; sevgi, güven, tevazu, nezaket ve bağ kurmanın olduğu bir alan yaratmak. Setlerim, dinleyicileri eğlence ve sebgi dolu bir ses dünyasına taşıyor."

Afro, techno ve disco gibi farklı türlerden izlenimler sunan setleriyle Floyd Lavine, elektronik müziğin sınırsız güzelliklerini keşfediyor. Innervisions ve Ninja Tune gibi saygın plak şirketlerinden çıkardığı orijinal parçaları ve Kerri Chandler'dan Coldcut'a kadar birçok sanatçının eserlerini yeniden yorumladığı remiksleriyle beğeni toplayan sanatçıyı ayrıca kurucusu olduğu Afro house kolektifi RISE ile Avrupa başta olmak üzere farklı noktalara taşığıdığı periyodik etkinlikleriyle de tanıyoruz. Sanatçı son olarak, Roo ve Starving Yet Full ortak projesi ‘Ihorere’ye yaptığı remiksi müzikseverlerin beğenisine sunmuştu.

20 Temmuz'daki ekinliğin katılımcıları ayrıca, bu yılki ilk çalışması olan üç parçalık kısaçalar albümü ‘Future Intrusion’ ile beğeni toplayan Levent Özbay'ı dinleme fırsatı elde edecek.

Her iki sanatçının öne çıkan müzik çalışmalarını aşağıda dinleyebilir, Fayn Alaçatı ile Techno and Chill sunumuyla gerçekleşecek etkinliğin biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...