Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Galerie Kurzweil’in 10. yıl dünya turunda ilk durak 28-29-30 Temmuz’da İstanbul

Ellen Allien, Wolfram, Johannes Albert, Lukas Lehmann, Roman Flügel, Kaan Düzarat ve Boosay, Kafes x Milo’da gerçekleşecek etkinlik günlerinde sahnede olacak

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: JAN NOUKI EHLERS
  • 19 Temmuz 2023
Galerie Kurzweil’in 10. yıl dünya turunda ilk durak 28-29-30 Temmuz’da İstanbul

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Almanya elektronik müzik sahnesinin özel ses sistemiyle ün yapmış en kendine has kulüplerinden Galerie Kurzweil, 10. yıl dünya turunda ilk durak olarak İstanbul’u seçti.

28, 29 ve 30 Temmuz’da Kafes x Milo’da gerçekleşecek etkinlik serisinin ilk gününde Ellen Allien, Wolfram, Johannes Albert, Lukas Lehmann ve Boosay sahne alırken, sonraki gün Roman Flügel, Kaan Düzarat ve yine Wolfram kabindeki yerini alacak.

Serinin 30 Temmuz’daki kapanış gününde ise Galerie Kurzweil ve Vesvese Records DJ’leri müziğe yön verecek. Kulübün dünya turnesi rotasında şimdiye kadar belli olan diğer şehirler ise Miami, Üsküp, Viyana, Kahire ve Berlin.

Galerie Kurzweil’in 10. yıl kutlamaları yalnızca dünya turu ile sınırlı değil; kulüp ayrıca eylül ayında 13 parçadan oluşan, 400 kopya plak ile sınırlı bir derleme albüm çıkarıyor. Derleme albümden kesitleri aşağıda dinleyebilir, bu linki kullanarak şimdiden ön sipariş verebilirsiniz.

Galerie Kurzweil’in Kafes x Milo’da gerçekleşecek yaklaşan İstanbul etkinliklerinin biletlerine buradan erişebilirsiniz.

10 YEARS KURZWEIL | KAFES X MILO - İSTANBUL, 28-29-30 TEMMUZ 2023
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...