Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

George FitzGerald, All Together Now Festivali İçin Ağustos'ta İrlanda'da

8 Mart'ta Sónar İstanbul'un konuğu olacak sanatçı All Together Now (ATN) Festivali'nin kadrosuna dahil oldu

  • Sónar İstanbul İş Birliğiyle
  • 5 Mart 2019
George FitzGerald, All Together Now Festivali İçin Ağustos'ta İrlanda'da

2000'li yılların ortalarında Londra'daki Black Market Records'ta çalışırken dubstep müziğin doğuşuna tanıklık eden, 2010'da Berlin'e taşındıktan sonra Hotflush Recordings'ten çıkardığı ilk parçasıyla kendi yapımlarını üretmeye başlayan ve bu süreçte techno, house ve garage türlerinde analog tabanlı etkileyici işlere imza atan İngiliz sanatçı George FitzGerald 8-9 Mart 2019 tarihlerinde Zorlu PSM'deki Sónar İstanbul 2019'un ilk günkü konuklarından biri. Büyüleyici ve hipnotize edici parçaları sayesinde elektronik müzik sahnesinin önemli bir figürü olmayı başaran sanatçının 2-4 Ağustos 2019 tarihleri arasında All Together Now Festival kadrosuna dahil olduğu açıklandı.

İrlanda'nın önde gelen festivallerinden biri olan All Together Now, ülkenin güneydoğusunda yer alan ve ülkenin en eski şehri unvanını taşıyan Waterford'da düzenlenecek. 12 kilometrekareyi aşkın bir alanda düzenlenecek festival katılımcılarını toplam 16 sahnede müzik, tiyatro, komedi, sanat sergileri ve çeşitli atölyelerin olduğu çok yönlü yoğun bir program bekliyor olacak.

Sanatçının Foals'ın 'Exits' parçasına yaptığı yeni remiks, Pete Tong'un BBC Radio 1'de 1 Mart'ta yayınlanan radyo programında haftanın parçası olarak öne çıkmıştı.

All Together Now Festivali'nin açıklanan diğer sanatçıları arasında Jon Hopkins, Olafur Arnalds, Erol Alkan ve Leftfield da bulunuyor.

2-4 Ağustos 2019 tarihlerinde İrlanda'nın Waterford kentinde düzenlenecek festivalin biletlerini buradan satın alabilir, George FitzGerald'ı 8 Mart akşamı İstanbul'da yakalamak istiyorsanız Sónar İstanbul biletlerini bu bağlantıdan edinebilirsiniz.

Sónar İstanbul 2019'a özel seçkilerimizin yer aldığı Spotify çalma listelerimizi takip edin.


Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...