Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Giorgia Angiuli 16 Şubat’ta canlı performansıyla Kastel’de

‘RUMI’ parçasını geçtiğimiz günlerde çıkaran sanatçı, Charm Müzik Türkiye organizasyonuyla yeniden İstanbul’daki dinleyicileriyle bir araya geliyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 28 Ocak 2024
Giorgia Angiuli 16 Şubat’ta canlı performansıyla Kastel’de

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Giorgia Angiuli, temposu bir an olsun düşmeyen canlı performansıyla 16 Şubat Cuma akşamı Charm Müzik Türkiye organizasyonuyla Kastel’de sahne alacak.

Orijinalliği ve oyuncaklara olan merakıyla tanınan Giorgia Angiuli, küresel çaptaki çıkışını 2017 yapımı “Embrace Me Know” parçası ile yaptı. Aradan geçen sürede sound'unu geliştirmek ve her sahnesinde kendine ait yeni bir dünya yaratmak için yeni oyuncaklar toplamaya devam eden İtalya elektronik müzik sahnesinin en gözde isimlerinden Giorgia Angiuli, bu parçaya geçtiğimiz yaz techno odaklı yeni bir düzenleme yaparak ayrı bir hareket kazandırdı.

2018’deki ilk albümü “In a Pink Bubble” ve 2021’deki “Quantum Love” albümleriyle yaratıcılığını kanıtlayan sanatçı, dans pistlerini harekete geçiren enerjik müziğinde renkli ve eğlenceli sinestezik yaklaşımını her seferinde gözler önüne seriyor ve performanslarında synth'ler, davullar, theremin, hatta modifiye edilmiş çocuk oyuncakları ve Bluetooth MIDI kontrol cihazlarıyla bir renk cümbüşü sunuyor.

Brezilya'daki Warung'dan İbiza'daki elrow'a, Giorgia'nın sıra dışı müzik tarzı dünya çapındaki en önemli festivallerin ve kulüplerin sahnelerini süsledi ve süslemeye devam ediyor. Loveland (ADE), Ultra Music Festival (Miami), CRSSD (ABD), Exit (Sırbistan) ve daha pek çok festival sahnesinde iz bırakan Giorgia Angiuli, uzun süredir setlerinde yer verdiği “RUMI” parçasını birkaç gün önce müzikseverlerle paylaşmanın heyecanını yaşadı.

“RUMI”yi aşağıda dinleyebilir, Giorgia Angiuli’yi 16 Şubat Cuma Kastel’de dinlemek için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

CHARM MÜZİK TÜRKİYE PRESENTS: GIORGIA ANGIULI | 16 ŞUBAT 2024, KASTEL - İSTANBUL
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...