Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Kerri Chandler, Sven Väth ve Solomun, yardım amaçlı piyasaya çıkan ‘Giving Compilation’ derleme albümüne katkı sunan 90 sanatçı arasında

Derleme albümden elde edilen gelir, Food For Ibiza hareketine aktarılacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 28 Haziran 2020
Kerri Chandler, Sven Väth ve Solomun, yardım amaçlı piyasaya çıkan ‘Giving Compilation’ derleme albümüne katkı sunan 90 sanatçı arasında

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Kerri Chandler, Sven Väth ve Solomun, Food for Ibiza hareketine yardım sağlamak amacıyla piyasaya çıkan “Giving Compilation #1” isimli derleme albüme parçaları ile katkı sunan 90 sanatçı arasında yer aldı.

“Giving Compilation #1” derlemesi, Grego G, Stephane Ghenacia ve Alex Garcia’nın kurduğu Non Profit Label plak şirketinden çıktı.

Food For Ibiza, adadaki yoksul ailelere yiyecek yardımı yapılması amacıyla faaliyet gösteren ve kâr amacı gütmeyen bir yardım kuruluşu.

İbiza’da yaşan Stephane Ghenacia, Grego G ve Alex Garcia, projeyle ilgili yaptıkları açıklamada şöyle konuştu: “Burada yaşayan ve çalışan herkes, buranın kendine has bir yer olmasında ve kendine ait bir kimliğinin oluşmasında büyük bir öneme sahip. Burada yaşayan insanlar ve özellikle çocuklar, bu büyülü adanın geleceği. Bu nedenle onların üzerine titremeliyiz. Non Profit Label plak şirketini bu amaca hizmet etmek amacıyla hayata geçirdik ve derleme albümden elde edilecek gelirin tamamı Food For Ibiza’ya aktarılacak. Prensip çok basit; müzik üretecek olabildiğince fazla sayıda sanatçıya ulaşmak ve bunu faydalı etkileri olan bir toplumsal aksiyona dönüştürmek… İlk etapta kırk sanatçıyla yola koyulmuştuk, sonrasında liste uzadıkça uzadı.”

Katkı sunan tüm sanatçıları aşağıda görebilir, albümü bu bağlantı aracılığıyla edinebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...