Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Jeff Mills, Eddie Fowlkes ve Jessica Care ‘The Beneficiaries’ projesi altında bir araya geldi

Proje kapsamında ortaya çıkan müzik çalışması ‘The Crystal City Is Alive’ 24 Temmuz’da çıkacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 28 Haziran 2020
Jeff Mills, Eddie Fowlkes ve Jessica Care ‘The Beneficiaries’ projesi altında bir araya geldi

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Jeff Mills, Eddie Fowlkes ve şair Jessica Care Moore bir araya gelerek “The Beneficiaries” adı altında ortak çalışmaya imza attı. İş birliği sonucunda ortaya çıkan müzik çalışması “The Crystal City Is Alive”, 24 Temmuz'da Mills’in plak şirketi Axis Records’dan çıkacak.

Projenin arkasındaki motivasyon, Detroit müzik sahnesinin farklı bileşenlerini iş birliği içinde olmaya cesaretlendirme amacı taşıyor. Detroit, büyük ölçüde siyah bireylerin katkılarıyla yıllar içinde pek çok çığır açıcı müzik türünün ortaya çıktığı eşsiz bir merkez.

Jeff Mills ve Eddie Fowlkes, birbirilerini uzun yıllar tanıyor olsa da ortak bir çalışma için daha önce bir araya gelmemişti. Şair Jessica Care Moore’un projeye dahil olması, Jeff Mills’in çalışmaya techno ve müzik ekosistemi dışından birinin de katkı sunmasına yönelik arzusu sonucu gerçekleşti. Mills, proje fikir aşamasındayken internette Moore’un dizelerine denk geldi ve kendisiyle iletişime geçmeye karar verdi.

“The Crystal City Is Alive”ı müzikal ve şiirsel bir hazine olarak tanımlayabiliriz. Kozmik synth sesleri ve insanın içine işleyen perküsiyon ögeleri arasından yükselen Mooru’un sesi, çalışmaya özgünlük katmakla kalmayıp ayrıca Detroit’in yetiştirdiği yeteneklerin ilham verici bir kutlamasını dillendiriyor.

Toplam 6 yapım içeren çalışmadaki parçalardan kesitleri dinlemek ve ön siparişte bulunmak için buraya tıklayın.

'Elektronik Müzik 101' çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...