Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Gizemli kişilik Rikhter çifte etkinlikle İstanbul ve Ankara’da

R - Label Group bünyesindeki gizemli sanatçılardan biri olarak öne çıkan Rikhter 30 Temmuz’da İstanbul, 31 Temmuz’da Ankara’da çalacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 29 Temmuz 2021
Gizemli kişilik Rikhter çifte etkinlikle İstanbul ve Ankara’da

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Yeraltı sahnesinin Avrupa çapında dikkat çeken DJ/prodüktörlerinden Rikhter, 30-31 Temmuz’da İstanbul ve Ankara’da peş peşe düzenlenecek iki etkinlik kapsamında Türkiye’deki sevenlerinin karşısında olacak.

Kobosil’in 2013 yılında Berlin’de kurduğu R - Label Group plak şirketinin gizemli isimleri arasında yer alarak 2019 yılından itibaren dikkat çekici müzik çalışmalarına ve yüksek enerjili performanslara imza atan sanatçı, ilk olarak Haziran 2019’da dikkat uyandırmaya başladığı “RIK” kısaçalar serisinin dördüncüsünü geçtiğimiz yıl sonu yayımlamıştı. Sanatçı ayrıca POSESSION plak şirketinin geçen yıl çıkardığı derleme albümüne “RDS-6” parçasıyla katkı sağlamıştı.

Rikhter 30 Temmuz Cuma günü İstanbul Sumaland Sihirli Orman sahnesinde çalacak. Bu etkinlikte Rikhter’in yanı sıra ONUR, Dismalsky ve b2b performanslarıyla Numeric ile Zehra sahne alacak.

Rikhter’in sonraki günkü rotası ise başkent Ankara. 31 Temmuz Cumartesi günkü etkinlikte ayrıca Numeric ve Varteres Durise kabin başında olacak.

Rikhter’in diskografisindeki müzik çalışmalarını incelemek için bu sayfayı ziyaret edebilir, etkinlik biletlerine ulaşmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

ARES PRESENTS: RIKHTER | İSTANBUL, 30 TEMMUZ 2021 ARES PRESENTS: RIKHTER | ANKARA, 31 TEMMUZ 2021

#Yeraltı çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...