Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Goldie’nin yeni plak şirketinin ilk konuğu Natalie Duncan

Goldie’nin Fallen Tree 1Hundred adlı plak şirketinden çıkan ilk yapım bir Natalie Duncan albümü olacak

  • AHMET AYDEMİR
  • 23 Haziran 2020
Goldie’nin yeni plak şirketinin ilk konuğu Natalie Duncan

Goldie, Fallen Tree 1Hundred adlı yeni bir plak şirketi kurdu.

Aynı zamanda ünlü Metalheadz plak şirketinin de kurucusu olan sanatçı, Fallen Tree 1Hundred’da alışıldık drum & bass çizgisinin dışına çıkıyor olacak.

Yeni plak şirketi hakkında açıklamalarda bulunan sanatçı, “Müzik endüstrisine dahil olan birçok genç sanatçının mentörlüğünü yaparak geçirdiğim uzun yılların ardından bu plak şirketini kurabilmek benim çok önemli. Benimsediğim rolümün yükünü biraz daha genişleterek kendi sanatçı ailemi kurmak istiyorum. Bunları yaparken aynı zamanda da hem sanatçı hem de A&R’lık perspektifim dahilinde sahip olduğum müzikal ufkumu genişletmek istiyorum. Fallen Tree 1Hundred bu motivasyonlarla doğdu” dedi.

Plak şirketinden ilk çıkan yapım, İngiliz neo-soul sanatçısı Natalie Duncan’ın 12 parçadan oluşan “Free” albümü olacak. Çalışma, ilhamını Duncan’ın sözleriyle "yaşamının ikinci baharından" alıyor. Duncan ayrıca Frank Ocean, Solange ve Robert Glasber gibi sanatçıların kendisi için esin kaynağı olduğunu belirtiyor.

Fallen Tree 1Hundred’dan çıkan ilk albüm “Free” 24 Temmuz’da müzikseverlerle buluşacak. Paylaşılan ilk tekli “Sirens”i aşağıda dinleyebilir, albüme buradan ön sipariş verebilirsiniz.

‘Dünyanın Ritmi: New York’ çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...