Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Görkem Çay ‘Solo’ teklisini çıkardı

‘Solo’, ‘Madorasindahouse Selects #5, Pt. 2’ derlemesinde yer alan beş parçadan biri

  • MIXMAG TURKEY
  • 16 Mayıs 2024
Görkem Çay ‘Solo’ teklisini çıkardı

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Görkem Çay, ‘Solo’ isimli teklisini yayımladı.

Görkem Çay, hem tekli olarak çıkan, hem de Yunanistan elektronik müzik sahnesinin kıdemli plak şirketi ve etkinlik oluşumlarından Madorasindahouse etiketiyle yayımlanan ‘Madorasindahouse Selects #5, Pt. 2’ derlemesinde yer alan ‘Solo’ parçasında, müziği en saf ve konsantre haliyle hissetmek ve üretmek için en doğru motivasyon anı olan tek başınalıktan ilham aldığını söyledi.

“Müzik tutkusuyla dolu bunca yılın meyvesini artık yiyebilirim” diyen ve yerli sahnenin önemli temsilcilerinden olan sanatçı, ‘Solo’nun “bölge, kıta ve janr gözetmeksizin kendine has bir akışı ve hikaye örgüsü olan, insanların ruhunu okşayan büyülü bir parça olduğuna” inandığını söyledi.

La Croque ve Pippi Ciez gibi isimlerden parçaların da yer aldığı derleme albümü buradan inceleyebilir, Görkem Çay’ın aynı zamanda resmi platformlarda çıkan ilk teklisi olan ‘Solo’yu aşağıda dinleyebilirsiniz.

Yaz dönemi için de yeni bir sürprize hazırlandığını duyuran Görkem Çay, ilk teklisini ‘Solo’ Release party konseptiye 18 Mayıs Cumartesi akşamı All Night Long setiyle Klein Garten sahnesinde kutlamaya hazırlanıyor. Biletler için bu linki takip edebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...