Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

PSMLoves2Dance 18 Mayıs’ta Route 94 ile devam ediyor

Zorlu PSM %100 Studio'daki heyecan verici gecede ayrıca Marc Gonen ve görsel-işitsel şovu ile Gaia Ekho sahne alacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 16 Mayıs 2024
PSMLoves2Dance 18 Mayıs’ta Route 94 ile devam ediyor

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

İngiliz DJ/prodüktör Route 94, 18 Mayıs Cumartesi günü İstanbul’daki dinleyicileriyle bir araya geliyor.

Zorlu PSM’nin PSMLoves2Dance etkinlik serisi kapsamında %100 Studio’da performans sergilemeye hazırlanan İngiliz DJ/prodüktör, genç yaşta geniş bir müzik yelpazesine maruz kaldı ve ilk olarak Dream alter egosuyla dubstep prodüktörü olarak dikkat çekti. O dönemde ilk çalışmalarını Skrillex'in desteğini arkasına alarak çıkardı ve Chase & Status, Benga ve Katy B ile ortak projeler içinde yer aldı.

2012 yılından itibaren yönünü house müziğe çevirerek yoluna Route 94 projesi ile devam eden sanatçının kendine özgü stili, derin ve duygusal parçalardan dans pisti odaklı yapımlara kadar geniş bir yelpazede değişkenlik gösteriyor. Geçtiğimiz birkaç yılda Birleşik Krallık listelerinde bir numaraya yükselmekten dünyanın en saygın kulüp ve festivallerinde performans sergilemeye kadar uzanan bir başarı hikayesi yazan sanatçı, ‘My Love’ başta olmak üzere aralarında ‘House & Pressure’, ‘Sad Songs’, ‘Tell You Why’, ‘Clapped’ ve ‘C’mon’ gibi etkileyici parçaların arkasındaki isim.

18 Mayıs Cumartesi günkü etkinlikte Zorlu PSM %100 Studio’da ayrıca Marc Gonen ve görsel-işitsel performansı ile Gaia Ekho da sahne alacak.

Route 94’un Mixmag The Lab etkinliği sırasında kaydedilen ‘My Love’ performansını aşağıda izleyebilir, etkinlik biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

PSMLOVES2DANCE W/ ROUTE 94 + MARC GONEN + GAIA EKHO | ZORLU PSM %100 STUDIO, 18 MAYIS 2024
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...