Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Greylight, İtalyan Prodüktör Coccolino Deep'in 'Like A Child' Şarkısına Sesiyle Hayat Verdi

Greylight, yeni şarkısı piyasaya çıktıktan bir gün sonra M Music Presents kapsamında İstanbul Module'de kabin başında olacak

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: KERİM BELET
  • 21 Nisan 2019
Greylight, İtalyan Prodüktör Coccolino Deep'in 'Like A Child' Şarkısına Sesiyle Hayat Verdi

8 yaşından beri müzikle ilgilenen ancak elektronik müzikteki yeteneklerini daha sonra konuşturmaya başlayarak 2017'de 'Right On Time' teklisi ve bir yıl sonra Kidend'le ortak çalışması 'Hippy News EP' ile dikkatleri üzerine çeken Greylight (Münevver Oshan) bu hafta çifte mutluluk yaşayacak.

M Music Presents etkinlikleri kapsamında 26 Nisan Cuma günü Module İstanbul'da Hidden Empire, Anett Gapstream, Boral Kibil ve Ogün Tütüncü ile kabin başında olacak olan sanatçı, 25 Nisan'da piyasaya çıkacak yeni şarkısının heyecanını üzerinde taşıyor.

İtalyan prodüktör Coccolino Deep'in (Vittorio Masiero) Jackson Records etiketiyle çıkacak 'Like A Child' teklisine sesiyle katkı sunan Greylight için bu çalışma 'deep house' türünde ortaya çıkardığı ilk yapım olması yönünden de ayrı öneme sahip.

Coccolino Deep ve Greylight'ın ortak çalışma ürünü olan 'Like A Child' teklisine buradan ön sipariş verebilir, Greylight'ın 26 Nisan Cuma günkü M Music Presents performansının biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Spotify 'Frekans' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...