Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Hard Reset’in ‘Rendezvous’ teklisi remiksleriyle birlikte çıktı

‘Rendezvous’, Eugene Becker ve Mouruk remiksleriyle beraber tüm dijital platformlarda

  • MIXMAG TURKEY
  • 27 Haziran 2021
Hard Reset’in ‘Rendezvous’ teklisi remiksleriyle birlikte çıktı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Çalışmalarını İstanbul’da sürdüren DJ/prodüktör Hard Reset, 2021 yılındaki ilk teklisini yayımladı.

“Rendezvous” adlı tekli ilk olarak Mart ayı sonunda Future Forward Music’in 44 sanatçıyı bir araya getirdiği “The Void” derleme albümünde miks versiyonu ile müzikseverlerle buluşmuştu.

Prodüktörlük kariyerine 2019 yılında çıkarmaya başladığı parçalarla resmi olarak adım atan sanatçı, “Reload”, “Renegade” ve “Redemption” ismini verdiği çalışmalarıyla dikkat çeken bir isim. Hard Reset ayrıca sahne aldığı etkinliklerde Ferry Corsten ve Spektre gibi sanatçılarla aynı sahneyi paylaşma fırsatı yakaladı.

Orijinal düzenlemesinde progressive house tınılarına rastladığımız çalışmaya Eugene Becker sabahın ilk saatleri için tasarladığı remiksiyle katkı sağladı. Mouruk ise drum & bass tarzında yaptığı remiksle projeye farklı bir hava katmış oldu. Çalışmada Hard Reset’in daha karanlık bir ses evreni yarattığı “dark room reinterpretation” düzenlemesi de ayrıca yer alıyor.

Ethereal Future Music etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini alan çalışmanın orijinal düzenlemesi Mayıs sonlarında Cosmic Gate ikilisi tarafından radyo programınlarında desteklenmişti. Hard Reset’in remikslerle birlikte toplam dört düzenlemeyle birlikte gelen “Rendezvous” teklisini aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...