Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Headwaters ve Menachem 26’dan yeni ortak çalışma: ‘Pixel Desert’

A Tribe Called Kotori’den çıkan çalışmada iki parça yer alıyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 5 Ağustos 2024
Headwaters ve Menachem 26’dan yeni ortak çalışma: ‘Pixel Desert’

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Headwaters ve Menachem 26, ‘Pixel Desert’ adını verdikleri yeni ortak çalışmalarını paylaştı.

Oliver Koletzki’nin kurucusu olduğu A Tribe Called Kotori etiketiyle tüm dijital platformlarda yayımlanan çalışmada iki parça bulunuyor. Açılış parçası ‘Pixel Desert’, Anadolu armonilerini gizemli efektler, sinematik yaylılar ve saykodelik ses manzaralarıyla işleyerek etkileyici duyumsal katmanlar oluşturuyor. Bu parça, Michael Douglas’ın başrolde olduğu 90’lara ait bir gerilim filminde veya herhangi bir Michael Mann filmi sahnesinde çalacak bir soundtrack gibi adeta.

'A Touch of Love' ise yer yer rock riff’leri ve oryantal aksanlarla dolu nostaljik dokusuyla, enerjisini kademeli olarak artırarak müzikseverleri etkisi altına almayı başarıyor. Çalışma, hareketli mi hareketli bir dans ortamı yaratma arayışında hiçbir ayrıntıyı atlamıyor.

‘Pixel Desert’, Headwaters ve Menachem 26’nın ilk iş birliği değil. Üçlü daha önce de çeşitli projelerde bir araya gelmiş, 2019 yılında Menachem 26, Headwaters’ın ‘Vaveyla’ parçasını remikslerken, Headwaters ise Menachem 26’nın 2020 yapımı ‘Dakn’ parçasına yaptığı remiksi ile kendi yorumunu katmıştı.

Üçlünün yeni ortak çalışmaları ‘Pixel Desert’ ve 'A Touch of Love' isimli parçaları aşağıda dinleyebilir, favori dinleme / indirme platformunuz üzerinden erişmek için bu linki takip edebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...