Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

HEIDI, Moxie ve daha fazlası 'Take Note Academy'de konuşacak

Program çeşitli konuşma, panel, mentörlük, networking buluşmaları ve canlı performansları içeriyor

  • ONUR ATEŞ
  • 14 Eylül 2019
HEIDI, Moxie ve daha fazlası 'Take Note Academy'de konuşacak

Öğrenciler ve genç profesyoneller için eğitsel müzik konferansı Take Note Academy, dördüncü organizasyonunu yeni partneri LWE Events ile birlikte 16 Kasım'da gerçekleştirecek.

Londra'nın doğusundaki Spitalfields bölgesinde bulunan Second Home'da düzenlenecek konferans programında çeşitli konuşma, panel, mentörlük, networking buluşmaları ve canlı müzik performansları bulunuyor. Konuşmacılar arasında Carly Wilford, HEIDI, Moxie, GRM Daily'den Posty ve Make Me ekibinden Rubin, Rupes, Nic Baird ve Kit Seymour dikkat çeken isimler arasında.

Take Note Academy kurucusu Bianca Mayhew yaklaşan konferans programı hakkında yaptığı açıklamada, "Müzik en heyecan verici ve en tatminkar sektörler arasında ancak bir yanda da içinde birdenbire var olmanın kolay olmadığı, yön vermenin birtakım zorluklar barındırdığı bir alan. Kendi oluşturduğunuz özgün yoldan yaratıcılığınızı konuşturarak gitmek çok önem arz ediyor. Take Note Academy, sektördeki gençlere kendi projelerini yaratmada, iş birliği fırsatlarını yakalamalarında ve sınırlarını devamlı zorlamalarında ilham kaynağı olmayı amaçlıyor" diye konuştu.

Biletleri bu bağlantıdan edinebilir, etkinlik hakkında daha fazla detay için Take Note Academy'nin internet adresini ziyaret edebilirsiniz.

Konferans katılımcılarından HEIDI'nin Mixmag'in ünlü serisi 'The Lab Londra'da bu yıl gerçekleştirdiği performansı izleyin!

Spotify '#Arşiv' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...