Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Londra Müzik Konferansı önümüzdeki yıl Fabric'te gerçekleşecek

LMC20, bu yıl yenileme sürecinden geçen Fabric London'da 30 Ocak - 1 Şubat 2020 tarihleri arasında düzenlenecek

  • Furkan Kılıçaslan
  • 2 Eylül 2019
Londra Müzik Konferansı önümüzdeki yıl Fabric'te gerçekleşecek

Londra'nın önde gelen müzik konferansı ve etkinliği Londra Müzik Konferansı (London Music Conference), bu yıl yenilenen Fabric London'da 30 Ocak - 1 Şubat 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek. Elektronik müzik kültürünün yaratılması, geliştirilmesi ve genişletilmesi için bir platform olarak ortaya çıkan LMC, dünyanın dört bir yanından sanatçıları, müzikseverleri, plak şirketlerini ve profesyonelleri bir araya getiriyor. Londra'nın elektronik müzik kültüründeki yeri göz önüne alındığında yeni akımlarının doğuşunun temeli olarak Birleşik Krallık'ın başkenti bu dönüşüm için ideal bir yer haline geliyor.

Fabric'in ana üs olarak konumlanacağı konferans, aynı zamanda şehrin birçok noktasında gerçekleşecek sergiler, şovlar, kulüp etkinlikleri ile de dopdolu bir program yaratıyor. Konferansın sergi programı ise markaları, geliştiricileri, eğitimcileri, üreticileri ve plak şirketlerini LMC katılımcıları ile buluşturmak için dinamik ve etkileyici bir alan sunacak.

LMC 2020 aynı zamanda sanatçılar ve plak şirketleri için Birleşik Krallık'ın ilk elektronik müzik hızlandırıcı (accelerator) programını başlatacak. Elektronik müzik topluluğunu girişimci ekosistemi ile birleştirecek olan bu program müzik teknolojileri üzerinden girişimci ruhları desteklemeye odaklanacak.

Etkinlik hakkında daha detaylı bilgilere ve biletlere buradan ulaşabilirsiniz.

Spotify '#Arşiv' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...