Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MODA

Helena Hauff Lemaire defilesinde

Sanatçının müzik çalışması Lemaire'in önceki moda şovları için seçilmişti

  • SERAP TOKGÖZ
  • 9 Şubat 2021
Helena Hauff Lemaire defilesinde

Yarı ve tam zamanlı rollerde yaratıcılığınızı işinize yansıtabileceğiniz harika bir ekibe katılmak istiyorsanız bu sayfayı ziyaret edin!

Fransız moda markası Lemaire’nin, Baudelaire’in flanör fikrinden ilham alarak tasarladığı 2021 Sonbahar/Kış erkek koleksiyonunun görücüye çıktığı defilede Hamburglu müzisyen Helena Hauff yer aldı. Zoom üzerinden yayınlanan gösteri karanlık bir atmosferde gerçekleşti.

Ayrıca defileye Kali Malone, Jaakko Eino Kalevi ve Vanishing Twin’den Elliott Arndt gibi sürpriz isimler de eşlik etti ve defilenin müzik küratörlüğünü Fransız DJ Cédric Pilooski üstlendi.

Lemaire’nin müzikle kurduğu bu standartların üstündeki ilişki ilk değil. Daha önceki şovlarından birinde de yine Helena Hauff ile çalışmış, ayrıca Lena Willikens, Throbbing Gristle ve CAN gibi isimlerle de önemli iş birliklere imza atmış.

Kurucu Christophe Lemaire ve ortak tasarımcı Sarah-Linh Tran liderliğindeki marka; trend odaklı olmayan, zamansız tasarımlardan ve genellikle birbiriyle uyumlu, geniş kesimli ve formal parçalardan oluşuyor. Bu yaklaşım, uzun ömürlü gardıroplar inşa etmek ve genel tüketimi azaltıp minimal gardıroplar oluşturmak isteyen tüketicilere cazip geliyor. Öte yandan marka kimliklerini güçlü hikaye anlatımıyla pekiştiriyorlar.

Gösteriyi aşağıda izleyebilir, markanın ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

İçerik yazarı Serap Tokgöz'ü takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...