Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Henrique Camacho 18 Kasım’da İstanbul’da

Sharport sunumuyla Dorock XL Venue’de gerçekleşecek etkinlikte TMX Mind, Vedi Kerem, Space Signal, Brojski, WSTR ve Erdem Kaptan da sahnede olacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 13 Kasım 2023
Henrique Camacho 18 Kasım’da İstanbul’da

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Henrique Camacho 18 Kasım’da İstanbul’da performans sergiliyor.

"Sevilla", "Catalunya" ve "Maharani Hi-Tech" gibi parçalarıyla dünyanın dört bir yanında büyük bir hayran kitlesine ulaşan Henrique Camacho, 18 Kasım Cumartesi günü Taksim Dorock XL Venue'de sahne alacak.

Psy-trance ve high-tech türünün dünyaca ünlü sanatçılarından biri olan Brezilyalı Henrique Camacho, Dorock XL Venue sahnesinde dev ekranlar ve görsel şovlarla birlikte uygulanan üç farklı alanda, geliştirilmiş ses sistemleriyle hafızalara kazınacak bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.

20:00'da kapılarını açacak ve sabah 06:00'ya kadar sürecek olan 10 saatlik bir performansla psy-trance, high-tech ve techno severler için kaçırılmayacak bir fırsat sunan etkinlikte ayrıca TMX Mind, Vedi Kerem, Space Signal, Brojski, WSTR ve Erdem Kaptan, performans sergileyecek diğer isimler olacak.

Sharport sunumuyla gerçekleşecek etkinliğin biletleri için bu sayfayı ziyaret edebilir, Henrique Camacho'nun öne çıkan çalışmalarını aşağıda dinleyebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...