Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Sama’ Abdulhadi 11 Kasım’da İstanbul’da

Jeton Records sunumuyla Volkswagen Arena’da gerçekleşecek etkinlikte katılımcılar Ferhat Albayrak ve Pina Tesla’yı da dinleme fırsatı elde edecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 7 Kasım 2023
Sama’ Abdulhadi 11 Kasım’da İstanbul’da

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Sama’ Abdulhadi 11 Kasım Cumartesi günü İstanbul’daki dinleyicileriyle yeniden bir araya geliyor.

Jeton Records sunumuyla Volkswagen Arena’da katılımcılarını ağırlayacak etkinlik, sanatçının kariyerindeki ilk headliner arena şovuna imza attığı hafızalardan çıkmayan peş peşe iki VW Arena performansının ardından üçüncü arena şovu olarak kayıtlara geçecek.

Dünyaya geldiği zorlu coğrafyanın politik ve belirsizliklerle dolu atmosferinden sıyrılarak müziğe olan tutkusun kendisini götürdüğü yolda ilerlemeye koyulan Sama’ Abdulhadi, “Filistin techno’sunun kraliçesi” yakıştırmasıyla dans müziğinde mücadeleciliğin ve yılmayan duruşun simgesi oldu.

11 Kasım Cumartesi günkü buluşmada sahne alacak diğer isimler ise Ferhat Albayrak ve Pina Tesla olacak. Sama’ Abdulhadi ayrıca, 10 Kasım Cuma günü İzmir'de sahne alacak; Kalt'taki etkinlikte Ferhat Albayrak'ın yanı sıra Mert Yıldırım kabin başında olacak.

Etkinliklerle ilgili ayrıntılı bilgi ve biletlere aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

JETON RECORDS PRESENTS: SAMA' ABDULHADI | 11 KASIM 2023, CUMARTESİ - VOLKSWAGEN ARENA, İSTANBUL JETON RECORDS & GESTALT PRESENT: SAMA' ABDULHADI | 10 KASIM 2023, CUMA - KALT İZMİR

Sama’ Abdulhadi'nin geçen yılki İstanbul şovundan öne çıkanları izleyin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...