Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Resistance Ibiza 3. sezonu ile Privilege'a geri dönüyor

Açılış partisinde Maceo Plex, Adam Beyer, Sasha & John Digweed gibi isimler var

  • Furkan Kılıçaslan
  • 22 Temmuz 2019
Resistance Ibiza 3. sezonu ile Privilege'a geri dönüyor

Ibiza'da sezon çoktan büyük partiler ve büyük isimlerle açılmış olsa da Beyaz Ada'nın favori konseptlerinden biri olan Resistance bu yıl 3. sezonu ile Privelege'a geri dönüyor. 9 hafta sürecek olan Resistance Ibiza'nın açılış partisi 23 Temmuz Salı günü gerçekleşecek.

Teknonun ağır toplarının konuk olacağı 9 haftalık serinin açılış partisinde Maceo Plex ve Adam Beyer'in özel setinin yanı sıra, veteran isimlerden Sasha | John Digweed, yeni albümü için çalışmalarını kısa süre önce tamamlayan Hot Since 82, bu hafta sonu doğum gününü yeni plak şirketi KNTXT'in kürasyonunu üstlendiği Tomorrowland performansıyla kutlayan Charlotte de Witte, ve birçok isim daha dünyanın en büyük kulubü olan Privelege'da performans sergileyecek.

Müzik tutkunları Ultra Worldwide'ın ödüllü konsepti Resistance'ın Beyaz Ada çıkartmasında ilerleyen haftalarda Carl Cox, Richie Hawtin, Nicole Moudaber, Joris Voorn, Kölsch ve Erick Morillo gibi isimleri de yakalama fırsatı bulacak. Resistance Ibiza hakkında daha fazla detay için tıklayın.

Big Burn Istanbul'a özel hazırladığımız Spotify listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...