Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

İBB Kültür AŞ Dünya Müzik Günü’nü müze, park ve kitapçılardaki ‘Sahne Senin’ programıyla kutluyor

Programın Mixmag Türkiye ve Future Forward Media kürasyonuyla hazırlanan sahnesi Karaköy Sahil Parkı'nda sırasıyla Hard Reset, CEAUS, Gaia Ekho, Triart ve Minstrel'ı konuk edecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 20 Haziran 2023
İBB Kültür AŞ Dünya Müzik Günü’nü müze, park ve kitapçılardaki ‘Sahne Senin’ programıyla kutluyor

Dünya Müzik Günü, İstanbul’un çeşitli noktalarında müziğin ritminin yükseldiği birbirinden farklı etkinliklerle kutlanıyor.

İBB Kültür AŞ, 21 Haziran Dünya Müzik Günü kapsamında birbirinden renkli etkinlikleri müzikseverlerle buluşturmak için kapsamlı bir program hazırladı. İBB Kültür AŞ’nin Sahne Senin projesi kapsamında Müze Gazhane, İstanbul Kitapçısı şubeleri, Panorama 1453 Tarih Müzesi, Yerebatan Sarnıcı, Şerefiye Sarnıcı ve parklar, 21 Haziran Çarşamba günü müzik dolu bir atmosfere dönüşecek.

Programın Karaköy Sahil Parkı’nda Mixmag Türkiye ve Future Forward Media kürasyonuyla oluşturulacak elektronik müzik sahnesinde, saat 18:30’dan itibaren 45’er dakikalık performansları ile sırasıyla Hard Reset, CEAUS, Gaia Ekho, Triart ve Minstrel sahne alacak.

Programın Suadiye Parkı ayağında Bantmag kürasyonuyla oluşturulacak sahnesinde Barış Demirel, Paptircem ve Kamufle performans sergilerken, Bağımsız Müzik Yapımcıları Derneği’nin katkılarıyla Maltepe Sahil Parkı’nda gerçekleşecek programda Elif Kozan, Haluk BB ve Nil Su Hazer İstanbullu müzikseverlerle bir araya gelecek.

İstanbul Kitapçısı şubelerinde satışa sunulan seçili müzik kitapları ile İstanbul’un çeşitli noktalarında yer alan sahaflarda ve plak dükkanlarındaki İBB Kültür AŞ seçkisine gün boyunca %20 indirim uygulanacak.

Müzeler, parklar ve İstanbul Kitapçıları şubelerindeki ayrıtılı program akışını görmek, ayrıca sahaf ve plak dükkanlarının listesine ulaşmak için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

"Sahne Senin" - Azapkapı Parkı programı:

18:30 - 19:15 - Hard Reset
19:15 - 20:00 - CEAUS
20:00 - 20:45 - Gaia Ekho
20:45 - 21:30 - Triart
21:30 - 22:15 - Minstrel

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...