Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

İtalyan astronot uzayda DJ'lik yapan ilk insan olacak

Astronot Luca Parmitano, uzaydaki DJ setiyle tarihe geçmeye hazırlanıyor

  • ONUR ATEŞ
  • 2 Ağustos 2019
İtalyan astronot uzayda DJ'lik yapan ilk insan olacak

İtalyan astronot Luca Parmitano, BigCityBeats ve Avrupa Uzay Ajansı partnerliğiyle gerçekleşecek bir organizasyon ile World Club Dome (WCD) serisini Uluslararası Uzay İstasyonu'na taşıyarak uzaydaki yapılan ilk DJ performansına imza atacak.

BigCityBeats kurucusu Bernd Breiter, 13 Ağustos'ta gerçekleşecek etkinlikle ilgili, "Bu eşsiz iş birliği ile inanıyorum ki uzay araştırmalarındaki inanılmaz macerayı, iyi hissetme duygusunu ve heyecanı bir arada deneyimliyor olacağız. Uzayda sınır yok" ifadelerini kullandı.

İtalyan astronot, WCD resident DJ'i Le Shuuk'tan eğitim aldı ve uzay misyonu için 20 Temmuz'da Dünya'dan ayrıldı. Parmitano güzel bir çalma listesi hazırlamak için bolca vakte sahip; The Prodigy'den 'Out Of Space', Jamiroquai'dan 'Space Cowboy' ya da David Bowie'den 'Space Oddity'nin nu-disco editi tarih yazacak astronotun çalma listesinde dinleyeceğimiz parçalar arasında yer alırsa şaşırmamalı.

13 Ağustos'ta İbiza'da dört günlük "WCD Cruise Edition" adlı cruise turunda yer alacak binlerce kişi, uzaydaki performansı canlı izleme ayrıcalığını yaşayacak.

Spotify çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...