Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

DGTL'in Amsterdam Dance Event'teki programı belli oldu

Richie Hawtin, RÜFÜS DU SOL, Jeff Mills ve Jon Hopkins bu isimlerden sadece birkaçı

  • Furkan Kılıçaslan
  • 20 Eylül 2019
DGTL'in Amsterdam Dance Event'teki programı belli oldu

Amsterdam merkezli DGTL, bu yılın en iddialı Amsterdam Dance Event programlarından birini duyurdu. İkonik NDSM'de gerçekleşecek olan 5 özgün etkinlikte farklı tarzlarda birbirinden önemli sanatçılar yer alacak.

16 Ekim Çarşamba günü başlayacak olan program, Close şovuyla Richie Hawtin'i, yeni görsel-işitsel şovlarıyla Alman ikili Modeselektor'ü ve İskoçyalı hiper-pop uzmanı Sophie'yi ağırlayacak. İkinci günün öğleden sonra programında ise RÜFÜS DU SOL ve Willaris açılışı yapan isimler olacak. Hemen ardından gece programında Marcel Dettmann, Ben Klock ile beraber b2b performans için hazırlanırken, Jeff Mills, Helena Hauff, Deniro gibi sanatçılar da sahnede olacak.

Cuma ve Cumartesi programları ise daha geniş bir spektrumda müzikseverler ile buluşacak. Cuma akşamı efsanevi Orbital ve Floating Points'in canlı şovlarının yanı sıra Âme, Motor City Drum Ensemble, Mr. Scruff, Job Jobse, Antal, Paula Tape ve Kamma'nın DJ set performanslarına tanıklık edeceğiz.

Geçen yılki tüm biletleri önceden tükenen programın ardından Bonobo, bu yıl Outlier konseptini Cumartesi gecesi DGTL ile beraber NDSM'ye taşıyacak. David August, Jon Hopkins, HAAi, The Black Madonna, Bradley Zero, Ki / Ki ve Catching Flies eşlik edeceği program kapanışı yapacak.

Tüm etkinliklerin tekli biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Spotify '#Turkuaz' çalma listemizi takip edin.

Haber yazarı Furkan Kılıçaslan'ı takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...