Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Jan Blomqvist 29 Haziran'da Galia Bodrum'da

Sanatçı geçtiğimiz günlerde Malou ile ortak çalışması 'Alone'un kulüp versiyonunu paylaşmanın heyecanını yaşamıştı

  • MIXMAG TURKEY
  • 28 Haziran 2023
Jan Blomqvist 29 Haziran'da Galia Bodrum'da

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

“Konser techno”su adını verdiği stiliyle sahne performanslarında farklı bir akım yaratmasıyla bilinen DJ, prodüktör ve vokalist Jan Blomqvist, 29 Haziran Perşembe günü Galia Bodrum sahnesinde olacak.

Son 10 yılda aralarında Burning Man, Cercle, Coachella, Tomorrowland, Balaton Sound, Untold, Lightning in a Bottle ve Extrema Outdoor’un da olduğu 700'ü aşkın etkinlikte canlı konser veren ve Stil vor Talent, Armada Music, Days Like Nights, Anjunadeep ve Sony Music gibi plak şirketleriyle birlikte çalışma fırsatı yakalayan Jan Blomqvist, son olarak Malou ile bu yıl çıkardığı 'Alone' teklisinin club düzenlemesini geçtiğimiz günlerde müzikseverlerin beğenisine sunmuştu.

Generic Music'in katkılarıyla gerçekleşen Set In Bodrum isimli yeni sezon etkinliklerine 24 Haziran'da Fred Lenix, 27 Haziran'da ise Valeron ile başlangıç yapan Galia Bodrum'un 29 Haziran'daki konuğu Alman sanatçı Jan Blomqvist oluyor. Etkinlik serisi, temmuz ayında PAAX, WhoMadeWho ve Massano ile, ağustos ayında ise Argy, Chris Avantgarde, Roman Kyn ve Guy Gerber ile devam edecek.

Jan Blomqvist'in son müzik çalışması 'Alone'un kulüp versiyonunu aşağıda dinleyebilir, etkinlik biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

JAN BLOMQVIST | SET IN BODRUM, 29 HAZİRAN 2023 - GALIA BODRUM
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...