Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Jeton Showcase Online'da bu hafta

Serinin 13 Haziran Cumartesi akşamı 21:00'da başlayacak 9. bölümünde Ferhat Albayrak, Ugur Project ve Alan Cutt performans sergileyecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 12 Haziran 2020
Jeton Showcase Online'da bu hafta

Her hafta Cumartesi akşamı gerçekleşen "Jeton Showcase Online"ın dokuzuncu bölümü 13 Haziran Cumartesi akşamı saat 21:00'da başlayacak.

Sırasıyla Alan Cutt, Ugur Project ve Ferhat Albayrak'ın performans sergileyeceği yayının açılışını yapacak isim olan Alan Cutt, yurt çapında birçok etkinlikteki performanslarıyla ve özellikle 2018 yılında çıkardığı üç parçadan oluşan "Prelude" kısaçaları ile dikkatleri üzerinde toplamayı başaran bir isim. Seti Alan Cutt'tan devralacak Ugur Project'i ise uzun yıllardır sürdürdüğü DJ'lik kariyerinin yanı sıra 2008 yılından itibaren resmi olarak piyasaya sürmeye başladığı müzik yapımlarıyla yakından tanıyoruz. Geçtiğimiz hafta "Labyrinthe" adlı yeni bir kısaçalar çıkaran Ugur Project ayrıca, 21 Şubat 2019'da Mixmag Türkiye'nin Andrea Oliva'nın katılımıyla Zorlu PSM'de gerçekleştirdiği ikinci etkinliğinde sahnede yer alan sanatçılardan biriydi.

"Jeton Showcase Online"ın bu akşamki dokuzuncu bölümünün kapanışı ise Jeton Records'ın kurucusu Ferhat Albayrak'tan gelecek. Türkiye'nin ilk techno plak şirketi Jeton Records'ın kurucusu olan Ferhat Albayrak, müzikal üretimlerine bu yıl çıkardığı "Voices from Hell" ve "Mega Death" çalışmalarıyla ara vermeden devam ediyor.

Mixmag Türkiye iş birliğiyle Jeton Records YouTube sayfasında izleyicilerle buluşacak yayın 13 Haziran Cumartesi saat 21:00'da başlayacak.

Serinin geçen haftaki yayınını izleyin.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...