Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Jon Hopkins, Singularity'nin devamı olan Polarity turuna çıkmaya hazırlanıyor

İngiltere, İsveç ve Fransa tur kapsamındaki ülkeler arasında

  • Furkan Kılıçaslan | FOTOĞRAF: STEVE GULLICK
  • 14 Eylül 2019
Jon Hopkins, Singularity'nin devamı olan Polarity turuna çıkmaya hazırlanıyor

Jon Hopkins, 'Singularity' turunun devamı olan 'Polarity' konseptinin ilk şehirlerini ve tarihlerini duyurdu. Sanatçı, 'Polarity' kapsamında Londra’da Royal Albert Hall, Gateshead'de Sage, Brighton’da Dome, Paris’te Salle Pleyel, Helsinki’de Music Center ve Berlin’de Philharmonie'nin aralarında olduğu 16 noktayı turluyor olacak.

Hopkins, gösterinin parçası olarak piyano da çalacak. Ayrıca ünlü prodüktör ve gitarist Leo Abrahams, kemancı ve aranjör Emma Smith ve çellist Laura Moody de dahil olmak üzere bir grup müzisyen de sanatçıya katılacak. Hopkins'e göre Polarity, "müziğindeki sert ve kırılgan iki ayrı unsuru birleştirerek ikisi arasında gelip giden derin ve durgun anlar yaratmayı" hedefliyor.

Sanatçı, "Festivaller ve büyük kalabalıklar için düzenlenmiş bir setim var. Şu ana kadar bu muhteşem bir deneyim oldu. Ama sanırım doğamın en derinlerinde mediyatif müziğimin yattığını söyleyebilirim'' şeklindeki sözleriyle Polarity'nin önceki turnelerinden farklı olacağı mesajını verdi.

2020'de başlayacak 'Polarity'nin erken dönem biletlerine buradan ulaşabilir, turnenin tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

Spotify '#Arşiv' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...