Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Max Cooper'dan 'Repetition' parçasına sonsuzluk temalı klip

Tekrarlanan sonsuzluk konsepti 6 dakikalık klipte hayat buluyor

  • Furkan Kılıçaslan
  • 13 Eylül 2019
Max Cooper'dan 'Repetition' parçasına sonsuzluk temalı klip

Max Cooper, yaklaşmakta olan albümü 'Yearning For The Infinite'ten 'Repetition' adlı parçasının müzik videosunu yayınladı. Büyüleyici video Cooper'ın müziğinin özünü yansıtırken görsel açıdan da şölen sunuyor.

İnsanoğlunun gündelik yaşamındaki objelerin tekrarlanan sonsuzluk konseptiyle tasvir edildiği video, daha yavaş bir hızda başlayıp sonlara doğru ivmesini arttırarak 6 dakika boyunca çarpıcı bir anlatı yaratıyor.

Basın açıklamasında Max Cooper, “Yeni canlı şovum için çok büyük ve güçlü bir şey yaratmak istedim. Bu yüzden sonsuzluğun günlük yaşamlarımızda bizimle olan bağlantılarını görselleştirmeye çalışarak elektronik müziğin soyut, bilimsel ve algoritmik dünyalarını deneyimsel görsellerle duygulara dökmek istiyordum" ifadelerini kullandı.

Sanatçı ayrıca, "Görsel olarak, en sevdiğim sanatçılardan biri olan Kevin McGlouglin ile çalıştığım için çok şanslıydım; burada hikayenin insan tarafında hiç durmayan büyüme ve ilerleme arayışını sorguladık. 'Yearning For The Infinite' bu hikayenin altında yatan görsel ve işitsel bir sorgulayış. Ancak toplumumuzun tehlike altındaki insan tüketimi ve sürdürülebilirlik konusundaki sorunlarına rağmen, bunun bir kıyamet senaryosu olması gerekmiyordu. Bunu müzikal olarak denedik ve çok da uygun görünmüyordu. Fikirler ve onların müzikal ve görsel temsili üzerine çok arada kaldık. Bu yüzden sonsuzluğu anlatma çabamızı insanın doğasındaki arzuları ve tutkuları araştırarak denedik" açıklamasında bulundu.

'Repetition' parçasının videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

Spotify '#Arşiv' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...