Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Kaleidoscope Orkestrası'ndan çevrim içi 'For A Feeling' performansı

RHODES'un vokalleri ile katkıda bulunduğu Zoom performansının görüntüleri paylaşıldı

  • MIXMAG TURKEY
  • 10 Haziran 2020
Kaleidoscope Orkestrası'ndan çevrim içi 'For A Feeling' performansı

ARTBAT ve CamelPhat'in müzikseverler nezdinde büyük ilgi gören son ortak çalışması "For A Feeling", Kaleidoscope Orkestrası müzisyenleri ve vokalist RHODES'un bir araya geldiği çevrim içi karantina oturumunda klasik ezgilerle yeniden yorumlandı.

Birkaç hafta önce gerçekleştirilen kayıt geçtiğimiz gün sanatçıların ve Kaleidoscope Orkestrası'nın sosyal medya hesapları üzerinden paylaşıldı. Müzik türleri arasındaki mesafeleri ortadan kaldırmak ve elektronik müziği yeni ve inovatif yöntemlerle icra etmek amacıyla bir araya gelen orkestra, Skrillex Orchestra Suite performansları sayesinde geniş kitlelerce tanınmaya başlamış, sonrasında Avicii, Major Lazer, Pendulum, The Prodigy ve Netsky gibi sanatçılara ait parçaları klasik tarzda yeniden yorumlamıştı. Kaleidoscope Orkestrası, stüdyo performansları haricinde ayrıca Creamfields, Manchester O2 Ritz ve Liverpool Katedrali gibi mekanlarda da çeşitli etkinliklerde müzikseverlerin karşısına çıkmıştı.

Bu yıla şimdiden damgasını vuran parçanın orijinali, müzik dinleme platformlarında 1.5 milyonun üzerinde dinleme rakamlarına ulaştı ve Annie Mac, Mistajam, Pete Tong ve Danny Howard gibi BBC Radio 1 DJ'lerinden destek almayı başardı.

Zoom bağlantısı üzerinden Kaleidoscope Orkestrası ve RHODES tarafından gerçekleştirilen "For A Feeling" performansını aşağıda izleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...