Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Karakter'den yepyeni tekli: 'We The Ones'

Genç sanatçı 23 Ağustos'ta Epic Istanbul'dan çıkan teklisinde Jurley Colin ile birlikte çalıştı

  • MIXMAG TURKEY
  • 30 Ağustos 2019
Karakter'den yepyeni tekli: 'We The Ones'

Doğu'nun hikaye anlatıcılığı ile Batı'nın prodüksiyon stillerini etkili şekilde harmanladığı müziğiyle Türkiye'nin yetenekli DJ/prodüktörlerinden Karakter (Kerem Demirayak), 'We The Ones' adlı yeni hip-hop çalışmasını müzikseverlerin beğenisine sundu.

İngiltere'deki öğrencilik yıllarında ortaya çıkan ilk demolarının BBC Introducing tarafından keşfedilip desteklenmesinin ardından Sony Music Türkiye'ye bağlı olarak faaliyet gösteren plak şirketi Epic Istanbul'dan peş peşe çıkardığı teklileri 'Grass' ve 'Digital Self' ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran sanatçı, yine Epic Istanbul etiketiyle piyasaya çıkan yeni teklisinde hip-hop, reggae ve dancehall türlerindeki şarkılarıyla tanınan vokalist/söz yazarı Jurley Colin ile birlikte çalıştı.

İngiltere'den döndükten sonra müziğe olan tutkusunu önce İstanbul Unis Academy'deki eğitimi, ardından Berklee College of Music'te "müzik prodüksiyonu ve müzik teknolojileri" alanında aldığı derece ile profesyonel çizgiye taşıyan Karakter, 2018'te İtalya ve İspanya'da başladığı profesyonel DJ'lik ve canlı performans kariyerini Sonar Istanbul, Zorlu PSM MIX Festival ve Mixmag Türkiye'nin Andrea Oliva, Eli & Fur ve Summer Gatherings etkinliklerindeki sahneleriyle sürdürmeye devam etti. Sanatçı ayrıca Future Forward Media sunumuyla 4 Mayıs'ta Zorlu PSM'de gerçekleşen, Cosmic Gate'in headliner olduğu 'Future Momentum' etkinliğindeki açılış setiyle de beğeni topladı.

Sözleri Jurley Colin, prodüksiyonu Karakter'e ait olan 'We The Ones' 23 Ağustos'ta Epic Istanbul etiketiyle piyasaya çıktı. Teklinin animasyon videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

Spotify '#Turkuaz' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...