Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

KAS:ST'tan Tale Of Us remiksi içeren yeni kısaçalar: 'Hold Me To The Light'

'Hold Me To The Light', 13 Aralık itibarıyla müzikseverlerin beğenisine sunuldu

  • MIXMAG TURKEY
  • 13 Aralık 2019
KAS:ST'tan Tale Of Us remiksi içeren yeni kısaçalar: 'Hold Me To The Light'

Fransız ikili KAS:ST, Afterlife Recordings etiketiyle piyasaya çıkan yeni çalışmaları 'Hold Me To The Light'ı dinleyicileriyle buluşturdu.

Kısaçalara ismini veren parça, bu parçanın Tale Of Us tarafından yapılan remiksi, 'The Hymn Of Fallen Dreams' ve 'Be Yourself' isimli parçalar olmak üzere toplam dört yapımdan oluşan 'Hold Me To The Light EP', ikilinin 25 Ekim'de çıkardıkları son stüdyo albümleri 'Road To Nowhere'den sonra gelen ilk müzik çalışmaları niteliği taşıyor.

'Hold Me To The Light'ın orijinal versiyonunda vokalist Be No Rain ile birlikte çalışan KAS:ST, bu parçaya son dönemdeki DJ performanslarında yer vererek dans pistindeki dinleyicilerini bir süredir heyecanlandırıyordu. İnce Tale Of Us dokunuşları ve devasa nitelikteki ses tasarımlarıyla yorumlanan 'Hold Me To The Light' remiksi ise orijinal parçanın dans pistinde yarattığı enerjiyi zirveye taşımayı garantiliyor.

'The Hymn Of Fallen Dreams', temposunda yer yer gözlemlenen varyasyonlar ve piyano kullanımının yarattığı farklı atmosfer ile zevkle dinlenecek bir diğer yapım. Kısaçaların kapanış parçası 'Be Yourself' ise derin ritmik yapıları yüksek enerjili lead sesleriyle öne çıkaran, pistteki en hareketli anlar için dizayn edilmiş bir yapım olarak dinleyenlerin kendini bulmasına yardımcı oluyor.

KAS:ST'ın yepyeni kısaçalar albümünü aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Yeraltı çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...