Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Tale Of Us, Strafwerk Festival'de çalacaklar arasında

İtalyan ikiliyi Strafwerk Festival öncesi 13 Ağustos'ta Çeşme Sommer Klein'da dinleyebilirsiniz

  • MIXMAG TURKEY
  • 9 Ağustos 2019
Tale Of Us, Strafwerk Festival'de çalacaklar arasında

"Bilinç aleminde uzun bir serüven" mottosuyla tanımladıkları Afterlife konseptinin yaratıcıları olan İtalyan ikili Tale Of Us, Hollanda'nın Amsterdam kentinde 17 Ağustos'ta düzenlenecek Strafwerk Festival'de performans sergileyecek sanatçılar arasında. Başarılı ikili Strafwerk şovlarından önce, 13 Ağustos'ta King sunumuyla gerçekleşecek etkinlikte Çeşme Sommer Klein'da Türkiye'deki dinleyicileriyle buluşacak.

Ruhu okşayan bir dinamizm barındıran dramatik, duygusal ve hayal gücü yüksek performansları ile titiz bir mükemmelliyetçiliğin hissedildiği prodüksiyonları sayesinde kısa zamanda dünyanın dört bir yanındaki kulüp ve festivallerin vazgeçilmezi haline gelen, son olarak Haziran ayında setlerini şekillendiren en özel yapımları bir araya getirdikleri "Realm Of Consciousness Pt. IV" derleme albümüyle yankı uyandıran ikiliye Amsterdam Havenpark'taki Strafwerk Festivali'nde Ben Klock, Adriatique, Frank Wiedemann (Âme), Hot Since 82, Kölsch, Len Faki, Pan-Pot ve Recondite gibi isimler eşlik edecek.

Tale Of Us'ı Amsterdam şovundan önce Türkiye'de yakalamak isteyen müzikseverler, bayram tatili fırsatını da değerlendirerek istikametlerini Çeşme'nin popüler mekanlarından Sommer Klein'a çevirebilirler. King sunumuyla 13 Ağustos Salı günü gerçekleşecek etkinlikte Charlie Can7, Saruu ve Orkun Bozdemir sahneyi İtalyan ikili Tale Of Us için hazır hale getiriyor olacak. Etkinlik biletlerini bu bağlantı aracılığıyla edinebilirsiniz.

Spotify '#Arşiv' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...