Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Adriatique'in 'Nude' albüm parçaları remikslendi

İsviçreli ikilinin 'Nude' albümü ilk olarak Ekim 2018'de dinleyiciyle buluşmuştu

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: RAPHAEL RAPIOR
  • 15 Kasım 2019
Adriatique'in 'Nude' albüm parçaları remikslendi

Adrian Shala ve Adrian Schweizer'dan oluşan İsviçreli elektronik müzik ikilisi Adriatique'in geçen yıl çıkardığı 13 parçalık 'Nude' isimli uzunçalar albümünden parçalar, çeşitli sanatçılar tarafından yeniden yorumlandı.

Afterlife Recordings'in 30'uncu kataloğu kapsamında kürasyonu Tale Of Us ve Adriatique tarafından yapılan yeni remiks albümü, Solomun, Kobosil, Rampa, Agents Of Time, Johannes Brecht, Isolee ve Tale Of Us'la birlikte stüdyoya giren Mathame'in çalışmalarından oluşuyor.

Tale Of Us ve Mathame, Jono McCleery'nin sesiyle destek sunmuş olduğu 'Mystery' parçasını ortaklaşa remikslerken, Solomun ve Afterlife Recordings'in yeni isimlerinden Rampa albüme adını veren 'Nude' isimli esere ayrı ayrı olarak kendi bakış açılarını kattı. Delhia de France'in vokalist olarak yer aldığı 'Tachykardia' Kobosil, 'Buchla's Dreaming' Agents Of Time, 'Ray Reincanation' ise Johannes Brecht tarafından remikslendi. Isolee ise Tale Of Us ve Mathame'in birlikte remikslediği 'Mystery' parçasını vokal kaydı kullanmadan dub remiks yaparak yorumladı.

Agents Of Time, Johannes Brecht ve Isolee'nin çalışmaları remiks albümünün dijital versiyonunda yer alırken, plak versiyonunda ise bunun dışındaki dört çalışma bulunuyor.

Remiks albümünü bu bağlantıdan satın alıp dinleyebilirsiniz.

#Arşiv çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...