Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

KAS:ST sanatsal evrenlerini 8 Şubat’ta İzmir’e taşıyor

Cérémonie sunumuyla gerçekleşecek etkinlik 8 Şubat Cumartesi gecesi İzmir Kalt’ta

  • MIXMAG TURKEY
  • 5 Şubat 2020
KAS:ST sanatsal evrenlerini 8 Şubat’ta İzmir’e taşıyor

Hipnotik ritimler ve akılları baştan alan karanlık duygusallıkla örülü sanatsal evrenlerinde techno müziğin mental ve melodik yönlerine odaklanan Fransız ikili KAS:ST, 8 Şubat Cumartesi gecesi İzmirli müzikseverlerle buluşuyor.

Kariyerlerine başta ‘Nepal’, ‘Road to Nowhere’, 'Astral Talk’, ‘Insomnia’ ve ‘Hell on Earth’ dahil pek çok başarılı parça ve bir stüdyo albümü sığdıran, son olarak Afterlife Recordings etiketiyle müzikseverlerle buluşturup dünya çapında olumlu eleştiriler aldıkları 'Hold Me To The Light' kısaçalarlarıyla büyük bir ivme yakalayan KAS:ST, 19 Ekim 2019’da yine Cérémonie sunumuyla düzenlenen etkinlikte Kite Ankara sahnesinde başkentli müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatmıştı.

Cérémonie sunumuyla İzmir’in önde gelen buluşma noktalarından Kalt’ta gerçekleşecek etkinlik ayrıca Cérémonie kurucusu Maguar ve başkentin yetiştirdiği yeteneklerden Sayinerr’in performanslarıyla da zenginlik kazanacak.

Etkinlik biletlerine buradan ulaşabilir, KAS:ST’ın Tale Of Us remiksi de içeren ‘Hold Me To The Light’ isimli kısaçalar albümünü aşağıda dinleyebilirsiniz.

CérémonIe Presents: Kas:st | KALT İZMİR, 8 ŞUBAT 2020
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...