Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss yeni Matrix filminin kadrosunda

Keanu Reeves, Neo rolüyle geri dönüyor

  • ONUR ATEŞ
  • 20 Ağustos 2019
Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss yeni Matrix filminin kadrosunda

Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss'un Neo ve Trinity rolleriyle geri döneceği yeni Matrix filmi duyuruldu.

Matrix'in yaratıcılarından ve yeni filmin yapım ekibi arasında yer alan Lana Wachowski, yayınlanmasının ardından 20 yıl geçen serinin dördüncü filmini yazan, yöneten ve prodüksiyonunu organize eden isim olacak.

Variety'ye konuşan Wachowski, "Kardeşim Lilly ile birlikte 20 yıl önce etrafımızdaki gerçeklikle ilgili olgunlaştırmaya başladığımız fikirlerimiz, içinde bulunduğumuz şu dönemle çok daha fazla yakından ilişkili. Filmdeki karakterlerin yeniden hayatıma girecek olmasından dolayı çok mutluyum. Ekipteki muhteşem dostlarımla tekrar çalışma fırsatı bulacağım için minnettarım" ifadelerini kullandı.

Tüm zamanların en popüler bilim kurgu yapımlarından Matrix, distopik ve sarsıcı alternatif gerçeklik kurgusu, hafızalara kazınan müzikleriyle güncelliğini hep koruyan kült filmler arasında özel bir konuma sahip.

'John Wick 3' ve gelecek yıl vizyona girecek olan 'Bill & Ted 3' filmlerindeki başarısıyla adından bu yıl da çokça söz ettiren Keanu Reeves'in Matrix 4'te de sinemaseverlerin karşısına çıkacak olması büyük heyecanla karşılandı. 2020'de başlayacak prodüksiyon sürecini Warner Bros ve Village Roadshow Pictures birlikte üstlenecek.

Filmin önceki üç serisi “The Matrix,” “The Matrix Reloaded” ve “The Matrix Revolutions”, toplamda 1.6 milyar dolar gelir elde ederek küresel sinema sektöründe büyük bir finansal başarıya ulaşmıştı.

Spotify '#Turkuaz' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...