Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Kiev'in meşhur gece kulüplerinden Closer, Berlin'de gerçekleşecek bağış etkinliklerine hazırlanıyor

Etkinlikler, Berlin Treptow-Köpenick'de bulunan Zenner'de gerçekleşecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 19 Temmuz 2022
Kiev'in meşhur gece kulüplerinden Closer, Berlin'de gerçekleşecek bağış etkinliklerine hazırlanıyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Kiev menşeli gece kulübü Closer, Ukrayna'ya destek olmak amacıyla Berlin'de bağış etkinlikleri düzenliyor.

Kiev'in sanat merkezlerinden Podil'in batısında konumlanan gece kulübü, tekno ve deneysel elektronik müzik alanlarında uzmanlaşmış uluslararası DJ'lere açtı kapılarını. Closer Kiev sınırları dışında ilk kez, Berlin Treptow-Köpenick'de bulunan Zenner'de gerçekleştirecek etkinliklerini.

İlk etlinlik 30 Temmuz tarihinde gerçekleşecek. Sahne alacak sanatçılar; Vera, Alex Savage ve Evan Baggs, Lobonav K. ve Kör Boira.

30 Ağustosta düzenlenecek bir sonraki etkinlikte müzik severlere Fumiya Tanaka, Timur Basha, Zip ve benzeri isimler eşlik edecek.

Etkinlik sahibi, "Closer'ın bir parti kültüründen çok yaşama bakış katan benzersiz bir deneyim olduğunu görmek gurur verici. Sıcak, samimi ve saygın atmosferi ile meşhur Closer, Ukrayna'ya yardım eli uzatmak için elinden gelenin en iyisini yapıyor. Berlin'de bir etkinlik düzenlemek istiyor, doğru yeri arıyorduk" açıklamalarında bulundu.

Her iki etkinlik de öğlen saatlerine kadar deneysel setler ve özel kulüp etkinlikleri ile programlarını sürdürecek. Ukrayna sınırları içerisinde çalışanlara Ukrayna Kültür Bakanlığı aracılığıyla Berlin'e seyahat izni çıkarıldı. Ekip, toplanan bağışların Ukrayna'da yürütülen kuruluşlara bağışlanacağını açıkladı.

Ukrayna'da mevcut durum ve yardım kanallarına buradan ulaşabilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...