Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Klein Garten’da yeni iç mekân Flamme Pera dahil yeni sezonun detayları

Klein Garten bu sezon Notre Dame, Tripolism, Floyd Lavine ve Hyenah dahil birçok ismi konuk edecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 14 Mayıs 2024
Klein Garten’da yeni iç mekân Flamme Pera dahil yeni sezonun detayları

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

İstanbul kültür-sanat hayatının köklerine ev sahipliği yapan Pera'da adeta bir gökyüzü bahçesi olarak konumlanan Klein Garten, 2024 sezonunu başlattı.

Etnik-house tarzındaki müziği, lezzetli kokteylleri ve bohem dekorasyonuyla bildiğimiz 600 katılımcı kapasiteli Klein Garten, yeni sezon açılışını önceki hafta Avangart Tabldot’un ‘All Night Long’ performansı ile gerçekleştirdi ve devamında Sara Bluma ve Rampue'yü sahnesinde konuk etti.

Kulübün önümüzdeki günleri kapsayan etkinlik programıda 15 Mayıs’ta, Klein Garten’ın özenle yeni sezona hazırlanan alt katı Flamme Pera, Try Not To Dance ve Corn & Cotton performansları ile açılışını gerçekleştiriyor.

16 Mayıs’ta Doğuş Çabakçor, Quentro & Tuna; 17 Mayıs’ta Doruk ve b2b performanslarıyla Barter ile Venice; 18 Mayıs’ta Görkem Çay sahne alırken, Elder Youth oluşumunun Türkçe müziği öne çıkardığı Günah Gecesi serisi, 21 Mayıs’ta Evrim De Evrim, Can Molti, Serhat Demiral, Pekiner ve Hemi ile ilk kez Klein Garten’a konuk oluyor.

Klein Garten’ın 29 Mayıs programında Notre Dame ve Kerem Gell sahne alırken, müzikseverler sezon içinde ayrıca Djeff, Hyenah, Jamiie, Britta Arnold, Mimi x FY, Full Circle, Tripolism ve Floyd Lavine gibi isimleri de dinleme fırsatı elde edecek.

Klein Garten'da sezon programıyla ilgili en güncel detayları takipte kalmak için aşağıdaki bağlantıları kontrol edebilirsiniz.

KLEIN GARTEN | INSTAGRAM KLEIN GARTEN | BUGECE.CO
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...